Skocz do zawartości

MLM Marketing sieciowy

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pominięcie pośredników, ale wy też jesteście pośrednikiem.

To jest totalna błazenada, nie chce mi się wierzyć, że ludzie się w to dają wkręcać.

czy masz jakieś konkretne doświadczenia na ten temat że Twoja opinia jest tak bardzo sceptyczna?

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Pominięcie pośredników, ale wy też jesteście pośrednikiem.

To jest totalna błazenada, nie chce mi się wierzyć, że ludzie się w to dają wkręcać.

czy masz jakieś konkretne doświadczenia na ten temat że Twoja opinia jest tak bardzo sceptyczna?

Nie potrzeba doświadczeń, żeby stwierdzić, że jesteście pośrednikami! A sceptycyzm wynika zapewne z tego właśnie faktu.

Nie potrzeba doświadczeń, żeby stwierdzić, że jesteście pośrednikami! A sceptycyzm wynika zapewne z tego właśnie faktu.

właśnie o to w tym wszystkim chodzi, zastanów się przez ile firm przechodzi np. monitor na który teraz patrzysz, najpierw muszą go wyprodukować, potem z fabryki do magazynów, do hurtowni, do sklepu i do klienta, a w MLM masz prosto z fabryki do Ciebie, a następnie do klienta

szczegółowo masz to tutaj opisane

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

monitor podałem jako przykład :D

proszę o opinię i komentarze osoby która miała jakieś doświadczenie z tym tematem, a nie teoretyków co gdzieś tam coś słyszeli

Jeśli chodzi o e-marketing to polecam treści chyba najlepszych marketerów: św.p. Corey Rudl, Jay Abraham, David Ogilvy - Scientific Advertising - to lektura obowiązkowa każdego dobrego e-marketera :)

Sam się cały czas jeszcze od nich edukuję, bo inni, którzy czytali i wdrożyli w życie ich publikacje osiągnęli duży sukces :)

pozdrawiam

Może źle dobrałeś reklamy :P , bo ja w ciągu 1 tyg zarobiłem ~ 20 zł , ale portal dopiero wystartował i nawet nie jest wysoko w google , średnia ilość odwiedzin to 180 - 200 osób dziennie . Więc wszystko zależy od tematyki portalu i odpowiednim dopasowaniu reklam.

Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta !

Najnowsze stylizacje modowe !

a w MLM masz prosto z fabryki do Ciebie, a następnie do klienta

Tak jest w teorii. W praktyce jest tak, że fabryka z Irlandii wysyła produkty do Polski, a to juz jest osobna spólka. Dalej idzie to w paczki i do przedstawicieli, a Ci dopiero do klienta.

Eksperyment Discover.pl

MLM jest taki jak produkty, które oferuje, kiedy widzę reklamę

cudownych proszków i napojów z sekretnych gatunków owoców tropikalnych zapewniających szczęście, potencję i bogactwo opatrzonych ilustracjami i zdjęciami jak wyciętymi z gazetki Światków Jehowy

robi mi się żal ludzi na których żerujecie. suplementy diety to takie pokątne dopalacze dla grubych, chorych, brzydkich itd. a ci w większości płacą nie za efekty a obietnice a w tym każdy MLM marketer jest przecież baaardzo dobry.

robi mi się żal ludzi na których żerujecie. suplementy diety to takie pokątne dopalacze dla grubych, chorych, brzydkich itd. a ci w większości płacą nie za efekty a obietnice a w tym każdy MLM marketer jest przecież baaardzo dobry.

produkt w MLM musi być najwyższej jakości, gdyby tak nie było to zarobek wynosi zero, bo na prawdę to zarabia się dopiero po ponowieniu zakupów przez klientów, a nie przy pierwszym zakupie

gdyby produkt byłby zły albo nieskuteczny to nikt nie kupiłby go ponownie

w chwili obecnej biznesem MLM w Polsce zajmuje się ok 850 tyś osób - z tego co widzę na tym forum ciężko kogokolwiek znaleźć z tej grupy :)

tutaj kolejny ciekawy artykuł na ten temat

cudownych proszków i napojów z sekretnych gatunków owoców tropikalnych zapewniających szczęście, potencję i bogactwo opatrzonych ilustracjami i zdjęciami jak wyciętymi z gazetki Światków Jehowy

Duże uproszczenie wynikające z twojej niewiedzy, a skutkiem tego jest to, że twoje wywody niewiele są warte.

Avon lub Oriflame nie oferują żadnych cudów tylko po prostu kosmetyki. Reszta to reklama. A jak wyglada reklama w TV i co obiecuje to widać chociażby po reklamach proszków do prania, pasty do zębów, wybielaczy, odplamiaczy lub chociażby markowych perfum.

Eksperyment Discover.pl

Avon lub Oriflame nie oferują żadnych cudów tylko po prostu kosmetyki. Reszta to reklama. A jak wyglada reklama w TV i co obiecuje to widać chociażby po reklamach proszków do prania, pasty do zębów, wybielaczy, odplamiaczy lub chociażby markowych perfum.

Avon i Oriflame to listek figowy MLM, są ok. ale reszta sprzedawców chrząstek rekina, plastrów Aikido, filtrów do wody itd. balansuje na granicy wyłudzenia.

Kiedyś czytałem pewne opracowanie na temat znanej firmy "A". Otóż okazało się, że wiekszość przychodów tej firmy pochodzi ze sprzedaży materiałów szkoleniowych, chociaż produkty tej firmy nie są wcale takie złe. To też jest skrzywienie idei MLM, ale może taki był zamiar od początku?

Eksperyment Discover.pl

czy to oznacza, że wystarczy wyprodukować aby zarobić ? dotąd myślałem, że trzeba to jeszcze sprzedać :)

MLM jest po prostu sposobem dystrybucji towaru, to że pewna firma ukształtowała negatywny obraz tego systemu wcale nie umniejsza

jego zalet. Jak w każdej branży zdarzają się [ nierzetelni partnerzy ] i naciągacze. A scorpi zdaje się chciał pogadać o tym co faktycznie działa, a nie o tych

którzy walą klientow po rogach ;)

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności