Skocz do zawartości

MLM Marketing sieciowy

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz, różni nas jedno. Ty piszesz "tak jest", ja piszę "tak może być". Dla mnie jest to duża różnica, dlatego nie uda nam się dojść do jakiegoś "kompromisu".

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tematykę "jak mogłoby być gdyby..." zostawmy lepiej specom od SF.
Albo kompletnie nie wiesz o czym piszę, albo celowa próba wmówienia mi tego czego nie napisałem. Tak czy inaczej, szkoda bazy danych na kontynuację.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Irku napisałeś dokładnie: ja piszę "tak może być"

Być może źle zrozumiałem, ale odebrałem to tak, że piszesz o rzeczach, które mogą mieć miejsce w ramach mlm'u:

- może mnie ktoś oszukać

- może to być piramida finansowa

- może być beznadziejny produkt

- może być droższa dystrybucja niż w tradycyjnym handlu

Mam rację? Jeśli nie, to sprecyzuj bo w ten sposób to odebrałem, i do takiej interpretacji odnosiła się moja powyższa wypowiedź.

Wadą MLMów jest to, że zdecydowana większość firm, które działają w oparciu o model MLM oferuje okropnie śmieciowe i gówniane towary. Nie tyczy się to jednak wszystkich firm.

FM, o której pisze CashNet jest na prawdę wartą zainteresowania firmą ze względu właśnie na produkty. Na kosmetykach do makeupu, środkach czystości itp się nie znam, ale perfumy, wody toaletowe pierwsza klasa. Kilka osób z mojej rodziny używa, znajomi, sam ostatnio miałem próbki od koleżanki. Cena jest atrakcyjna, a same perfumy są odpowiednikami zapachowymi znanych zapachów renomowanych marek - Hugo Boss , Versace itp. Współlokator kupował ostatnio perfumy i nawąchałem się tego dużo, łaziłem po sephorze i zapachowo niczym się to nie różni.

Oczywiście są ludzie, którzy z różnych względów wybiorą znaną markę (swoją drogą markowe perfumy w perfumeriach online nie są takie drogie, 100ml w promocji można dostać od 100-120zł).

Sam ostatnio interesuję się FM pod kątem mlm i wejścia w biznes. Jeżeli miałbym w to wejść, to muszę wiedzieć, że towary są dobrej jakości i ludzie chcieliby to naturalnie kupować.

Generalizowanie, jak w przypadku każdego biznesu jest nie na miejscu.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Rzeczywiście warto żeby firma mlm oferowała wysokiej jakości towary czy usługi, gdyż wtedy o wiele łatwiej jest pozyskiwać zarówno odbiorców tych towarów jak i nowych partnerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności