Skocz do zawartości

Onet indexowanie

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

Co się stało Onetowi ?? Chyba wzioł sie za indexowanie patrze na odwiedziny botów a Onet zindexował prawie 4 tys podstron to jakieś 1/4 serwisu. Dziwne chyba jak sie szkoła zaczeła to i bot się poprawił. Może chce zebrać dobre oceny?

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zawsze mówiłem ze z Onetu jeszcze bedą ludzie

Chyba nie prędko bo teraz z kolei IMO przesadzają - w ciągu jednego dnia zeżarł mi 1/3 transferu którą średnio zużywam w miesiącu :|

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

Zawsze mówiłem ze z Onetu jeszcze bedą ludzie

Chyba nie prędko bo teraz z kolei IMO przesadzają - w ciągu jednego dnia zeżarł mi 1/3 transferu którą średnio zużywam w miesiącu :|

80735[/snapback]

Jeśli zjada Tobie tak ten transfer, to zabroń mu indeksowania obrazków...

Możesz róneiż właczyć kompresję gzip, jeśli nie masz właczonej

Live Free or Die

Jeśli zjada Tobie tak ten transfer, to zabroń mu indeksowania obrazków...

Teraz się uspokoił bo to tylko chwilowe było - ale mnie zdenerwował :)

Możesz róneiż właczyć kompresję gzip, jeśli nie masz właczonej

Troche sie na php znam i czytałem forum więc mam od dawna włączoną :)

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

Czy to co wam za indeksował onet pojawiało się w obecnych wynikach wyszukiwania?

82559[/snapback]

Dziś bardzo się zdziwiłem, ale kilka stronek na kilka słów kluczowych pojawiło się w pierwszej 10-tce na Onecie. Jak dla mnie bardziej to na przypadek wygląda, bo te frazy mimo, że pozycjonowane podobnie i na Google są na podobnych pozycjach to na Onecie teoretycznie łatwiejszej frazy nie ma wcale a teoretycznie trudniejsza wyskoczyła dziś nie wiadomo skąd do pierwszej 10-tki :). Cos jakby sie ruszylo, bo do tej pory SERP'y od dawna były "zamrożone", ale to nadal jak dla mnie jest straszny chaos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności