Skocz do zawartości

Wirusy w moim komputerze.

Irek

Rekomendowane odpowiedzi

Zalej domestosem
Łatwo powiedzieć. Mam dużą obudowę, bym musiał kupić kilka wiader tego specyfiku a chyba tani to on nie jest.

Yeden: myślisz że wirusy przedostały się do myszki która klika "Usuń" i "Dodaj ostrzeżenie"? ;)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Na początek wrzuciłem paczkę antybiotyku do komputera i okleiłem dokładnie obudowę żeby nic się nie wydostało na zewnątrz.

Jak to nie podziała będę walczył dalej, ale się nie poddam. Tym bardziej że chyba wirus skasował mi program do formatowania, bo "format c:" nie działa.

Irek nie chciałbym panikować, ale antybiotyki zabijają bakterie, a nie wirusy...

Pozostaje Ci domestos, jak będzie śmierdzieć za dużo to zastosuj zapach taki jak do kibla ;)

Co by tylko później fatalnych pomyłek nie było :blink:

Yeden: myślisz że wirusy przedostały się do myszki która klika "Usuń" i "Dodaj ostrzeżenie"? wink.gif

Mam w domu kichającego kota, aż boję się pomyśleć co by było, jakby myszka zarzuciła "glutem" monitor...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności