Skocz do zawartości

Niedopracowany adder 7?

maykino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ja rowniez zakupilem Addera, teraz zaluje, do strasznie malej ilosci katalogow dodaje, a jak doda to tylko do katalogow z PR 0. Poza tym wypisuje informacje ze strona nie jest katalogiem a jest :/

Czemu nie poprawiaja tych bledow, skoro tyle osob sie skarzy? Konkurencja nie spi i niedlugo moze byc za pozno.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czemu nie poprawiaja tych bledow, skoro tyle osob sie skarzy? Konkurencja nie spi i niedlugo moze byc za pozno.

pewnie dlatego ze publiker nie jest sprzedawany na allegro, a klienci z allegro znaja tylko pozytywne opinie umieszczone na stronie addera :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Wstydu nie macie?

Dobrze wypozycjonowana witryna internetowa nie wystarczy jeśli 90% odwiedzających nigdy na nią nie wraca. Odwiedzający przeglądają Twój serwis jednak w statystykach widzisz, że zamykają go po kilkudziesięciu sekundach. W dodatku mniej niż jedna osoba na 1000 decyduje się wysłać Ci choćby zapytanie ofertowe. Okazuje się, że tekst na ekranie nie funkcjonuje tak samo jak druk. Pisząc dla internetu należy wziąć pod uwagę specyfikę nowego medium... CZYTAJ WIĘCEJ

Co przyniosły ostatnie aktualizacje programu Adder 7

Ostatnie automatyczne aktualizacje programu Adder przyniosły kilka istotnych udogodnień i pozytywnych zmian w programie. Wprowadziliśmy m.in. długi opis strony, który umożliwi dodanie wpisu do niemal wszystkich rodzajów katalogów i zwiększy skuteczność programu. Z tego powodu bardzo prosimy o uzupełnienie konfiguracji promowanych stron właśnie o tę informację (edycja strony-> zakładka katalogi). Zachęcam również do zapoznania się z pełną listą wprowadzonych udoskonaleń TUTAJ

Szkolenia z marketingu internetowego

W dniach 17-21 maja odbędzie się w Warszawie pierwszy w Polsce tak intensywny event szkoleniowy z zakresu marketingu internetowego. Przez 5 dni, 10 specjalistów w swoich dziedzinach- wykładowców na Search Marketing Week będzie przekazywało swoją wiedzę o marketingu w internecie. CZYTAJ WIĘCEJ

Ostatnie godziny niskiej ceny aktualizacji do Adder7

Do północy w piątek 14go możesz otrzymać aktualizację programu Adder do najnowszej wersji Adder 7 po starej cenie. Od soboty cena aktualizacji wzrośnie średnio o 35zł ze względu na nowo wprowadzone narzędzia i funkcjonalności do oprogramowania. Aby zamówić aktualizacje po starej cenie WEJDŹ TUTAJ

Mnie program nie działa, a jedyny mail od Enterso to spam zachwalający wadliwy produkt.

Do północy w piątek 14go możesz otrzymać aktualizację programu Adder do najnowszej wersji Adder 7 po starej cenie. Od soboty cena aktualizacji wzrośnie średnio o 35zł ze względu na nowo wprowadzone narzędzia i funkcjonalności do oprogramowania. Aby zamówić aktualizacje po starej cenie WEJDŹ TUTAJ

lepszego dowcipu nie slyszalem ;)

Zamiast kupić Addera w cenie około 400 PLN bo chyba w takich cenach na allegro widziałem wolałbym kupić 2 licencje na publikera.

Marcin,

a gdzie kupisz dwie licencje publikera za 400PLN?

być może nie znam się na dzieleniu, ale na stronach Publikera licencja Biznes jest aktualnie "w promocji" z 399 na 366 PLN...

qrcze... pewnie chodziliśmy na inne lekcje matematyki, bo nijak mi nie wychodzą dwie licencje za 400PLN, a już chciałem kupić :D

(chyba, że kolega z Publikera ma jakąś wyjątkową promocję dla Forumowiczów, a ja o tym nie wiem???)

:D

dymna.jpg

No i jeszcze w kwestii Publikera, bo tak bardzo go chwalą w każdym temacie związanym z adderem

Skoro jest taki świetny, to skąd pojawiają się w ich temacie takie wpisy :pytajnik::puknijsie:

Fakty: 15 marca umieszczam posta : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry663518 i jak piszę śmiga ładnie (stara wersja publikera)

następnie pod koniec kwietnia dokonuje aktualizacji (nie zostały w tym czasie dokonane żadne zmiany w oprogramowaniu) do najnowszej wersji i 7 maja piszę tego posta https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry687571

Więc proszę cię nie pitol głupot - stary soft dział nowy nie działa skaszaniłeś sprawę i to są fakty. Piszę o tym nie tylko ja ale wielu użytkowników i bajeczki że tylko jedno konto zablokowali za publikera można opowiadać w piaskownicy.

Jeszcze raz powtarzam stary publiker o czym już mówiłem działał poprawnie nowy to kaszana

do przemyślenia...

a może po prostu "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma"...??? :unsure:

dymna.jpg

Nie porównujcie g**na do twarogu. Adder 7.0 jest praktycznie bezużyteczny, po jego włączeniu zabija mi serwer dedykowany, na tej samej maszynie najnowszy Publiker generuje max 3% obciążenia. To nie jest pewnie kwestia wersji, ale stopnia obciążenia bazy. Autorzy obu programów z uporem maniaka idą w InnoDb, ale przy tylu operacjach zmiany danych to nie jest najlepszy pomysł.

Zamiast kupić Addera w cenie około 400 PLN bo chyba w takich cenach na allegro widziałem wolałbym kupić 2 licencje na publikera.

Marcin,

a gdzie kupisz dwie licencje publikera za 400PLN?

być może nie znam się na dzieleniu, ale na stronach Publikera licencja Biznes jest aktualnie "w promocji" z 399 na 366 PLN...

qrcze... pewnie chodziliśmy na inne lekcje matematyki, bo nijak mi nie wychodzą dwie licencje za 400PLN, a już chciałem kupić :unsure:

(chyba, że kolega z Publikera ma jakąś wyjątkową promocję dla Forumowiczów, a ja o tym nie wiem???)

:puknijsie:

To co prawda temat nie na ten wątek ale swego czasu Publiker był po 200zł :pytajnik:

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zaczalem ten temat wiec moze zrobie jakies male podsumowanie po ponad pol roku walki z tym programem. A wiec:

[1/3] Zadanie Detekcja katalogów nie było uruchomione od 14-05-2010 21:53:10. Zobacz rozwiązanie

[2/3] Zadanie Wyszukiwanie nie było uruchomione od 28-04-2010 06:00:39. Zobacz rozwiązanie

[3/3] Zadanie Usuwanie raportów nie było uruchomione od 13-05-2010 02:45:26. Zobacz rozwiązanie

Nie uruchamia sie pewnie bo zajety jest tym:

Ilość wpisów do wysłania na dziś dla automatu (CRON) - wykonano: 0/20. Ilość prób wysłanych dziś 1317 (zobacz).

Poza tym co chwile mam problem z nieprawidlowa licencja, nie mam pojecia czemu, Wersja oplacona i legalna.

Znow pisalem w sprawie swojego problemu do Enterso jednak od dwoch tygodni nie dostalem zadnej odpowiedzi. Czy ta firma jeszcze istnieje czy juz sie zwineli?

Praca w Ameryce, Ogloszenia w USA, Oferty pracy w Nowym Jorku, nieruchomosci, wynajme mieszkanie, Greenpoint, Trenton, NJ,

Praca na budowie

Potwierdzam w całej rozciągłości to co pokazał tomayw ten programik to KATASTROFA - od stycznia czekam na spełnienie obietnic -

zwolniłem programistę,

sam zająłem się poprawkami

zatrudnionych przy projekcie jest 10 programistów

za kilka tygodni już będzie dobrze

za kilka dni już nie będzie żadnych problemów

Po 4 miesiącach oczekiwań jest tak jak było, czyli jak to nie działało tak nie działa nadal.

Dzis moj adder wyglada jeszcze gorzej, mimo ze nic nie ruszalem. Adder pokazuje ze cron nie byl uruchamiany, mimo ze cron bez zarzutu dziala na moim serwerze z innymi skryptami.

[1/4] CRON nie był uruchomiony od: 18-05-2010 14:45:07 Zobacz rozwiązanie

[2/4] Zadanie Detekcja katalogów nie było uruchomione od 14-05-2010 21:53:10. Zobacz rozwiązanie

[3/4] Zadanie Wyszukiwanie nie było uruchomione od 28-04-2010 06:00:39. Zobacz rozwiązanie

[4/4] Zadanie Usuwanie raportów nie było uruchomione od 13-05-2010 02:45:26. Zobacz rozwiązanie

Dalej zero wiadomosc z firmy enterso. To juz chyba 3 tydzien.

Praca w Ameryce, Ogloszenia w USA, Oferty pracy w Nowym Jorku, nieruchomosci, wynajme mieszkanie, Greenpoint, Trenton, NJ,

Praca na budowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności