Skocz do zawartości

Ankieta: e-Weblink - cena punktów...

graft

e-Weblink - jaką cenę netto jesteście w stanie zapłacić za 100k punktów..  

153 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile Twoim zdaniem warta jest paczka 100k punktów e-weblinka?

• max 100zł
      30
    • max 150zł
      10
    • max 200zł
      10
    • max 250zł
      9
    • max 300zł
      12
    • max 350zł
      19
    • pow. 350zł
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ sam "hoduję" oraz kupuję, a Xann, tym postem:

Najbardziej mi zależy żeby kupujący byli zadowoleni jak na razie po cenie rynkowej która wacha się od 300 do 350 netto widać ze nam sie to udaje.

wydaje mi się, że sieje propagandę (co rozumiem z jego punktu widzenia), dlatego chciałbym poznać Wasze opinie: ile, wg. Was jest warta paczka 100k punktów e-weblinka - w jakiej cenie kupujecie lub sprzedajecie.

Ja osobiście - z punktu widzenia nabywcy uważam, iż do niedawna owszem można było kupić punkty nawet za 400zł (chociaż nigdy nie spotkałem się z taką ofertą, bo zawsze można było kupić poniżej 300).

Niestety zaobserwowałem od pewnego czasu, że punkty (które kupuję obecnie po 180zł) straciły sporo na wartości. Być może za sprawą algorytmów wyszukiwarek, a może "nowej polityki" właściciela systemu... Może strony "made for e-weblink" wcale nie mają "większej mocy"...

Zapraszam do głosowania

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pytania lekko bez sensu jako że uwzględniaja zarówno sprzedających jak kupujących a ani jedni ani drudzy nie podadzą Ci realnej jej wartości. Dlatego dla jednego będzie to 50zł bo po tyle chciałby kupować a dla drugiego 500zł bo po tyle chciałby sprzedawać.

Kolejna sprawa to to że propagandę siejesz ty a nie xann. To po ile chodzą punkty zależy nie od tego jak sobie zamarzy xann czy to jaka grupa przewarza kupujący-sprzedający i jak ankieta wypadnie ale od zwykłych zasad ekonomii. Po ile sprzedający są je wstanie sprzedać, po ile kupujący będą w stanie kupić i czy przeważa popyt nad podażą i odwrotnie. To odwieczna zasada która zawsze sprawdza się najlepiej niestety. Zresztą jest 2 systemy konkurencji w której punkty sa tańsze więc jak kogoś nie stać lub uważa że w eweblinku za drogo zawsze może skorzystać z ich oferty taniej.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Pytania lekko bez sensu jako że uwzględniaja zarówno sprzedających jak kupujących a ani jedni ani drudzy nie podadzą Ci realnej jej wartości. Dlatego dla jednego będzie to 50zł bo po tyle chciałby kupować a dla drugiego 500zł bo po tyle chciałby sprzedawać.

dokłądnie tak jest. :brawa:

Kolejna sprawa to to że propagandę siejesz ty a nie xann.

Bzdura wymieszana z wazeliną!

Mam jakiś niewielki udział na tym rynku (poparty fakturami), więc to oczywiste, że interesuje mnie popyt i ogólnie, co się dzieje wokół systemu.

Już kiedyś pisałem - e-weblinka uważam za najlepszy rotacyjny system!

Nie wszystkie zmiany przypadły mi do gustu i od pewnego czasu mam gdzieś, zarówno moje punkty, handlarzy, czy cenę punktów. Interesuje mnie moc systemu, która wg. mnie zeszła na drugi jeśli nie dalszy plan... Korzystanie s systemu to dla mnie w tej chwili jedna wielka analiza. O cenie punktów zdecydują liczby, a nie jak to goelo napisał "marzenia"...

PS. Głosowanie nie ma na celu ustalenia stawki za 100k punktów. Każdy wyciągnie swoje wnioski - nie będę sugerował...

Pozdrawiam

Ciekawi mnie co wniesie ta ankiet.

Według mnie nic. Z powodu jej nie zmienia się ceny ani w dół ani do góry.

Ustali to tylko i wyłącznie kupujący ze sprzedającym.

Do tego dochodzą błędne założenia ankiety bo nie wiadomo o jakie ceny chodzi netto brutto z faktura, rachunkiem, czy bez.

Bo jeśli weźmiemy cenę 350 zł z faktura to tak naprawdę firma kupuje punkty w granicy 231 zł

..wielu ludzi, którzy nie lubią Xanna będą dawać najgorszą odpowiedź tylko po to, by maksymalnie zdyskredytować system...

A Ci co lubią, zagłosują obiektywnie by go maksymalnie dowartościować?

Ci co sprzedają zagłosują na najwyższą ofertę, a Ci co kupują na najmniejszą kwotę...

Ot taka zabawa i nic więcej... Zresztą jak każda ankieta, która jest na tym forum...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Xann oświadczył, że cena punktów "wacha się od 300 do 350zł netto".

Ankieta jest moją odpowiedzią na "sianie propagandy", ponieważ faktem jest, że punkty "chodzą" dużo taniej...

Może damy kolejną ankietę: Kto kupił punkty za więcej jak 250 netto ?

Ale tu również nie spodziewam się szczerych głosów...

Xann oświadczył, że cena punktów "wacha się od 300 do 350zł netto".

Ankieta jest moją odpowiedzią na "sianie propagandy", ponieważ faktem jest, że punkty "chodzą" dużo taniej...

z tego co wychodzi z ankiety to xann miał racje, są w tym przedziale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności