Skocz do zawartości

Ankieta: e-Weblink - cena punktów...

graft

e-Weblink - jaką cenę netto jesteście w stanie zapłacić za 100k punktów..  

153 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile Twoim zdaniem warta jest paczka 100k punktów e-weblinka?

• max 100zł
      30
    • max 150zł
      10
    • max 200zł
      10
    • max 250zł
      9
    • max 300zł
      12
    • max 350zł
      19
    • pow. 350zł
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kolejna sprawa to to że propagandę siejesz ty a nie xann.

Bzdura wymieszana z wazeliną ...

Widzisz i tu się mylisz. Jestem administratorem całkiem innego systemu wymiany więc nie mam żadnego interesu aby włazić xannowi w d... To o czym pisałem to moje prywatne zdanie, a nie widzę powodu aby zachowywać się jak admini innych systemów krytykując wszystko bez względu na to czy ma się rację czy nie.

Jak mówię to rynek dyktuje ceny, a eweblink nie jest monololista tutaj jako jedyny system wymiany więc każdy ma alternatywę.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Już kiedyś pisałem - e-weblinka uważam za najlepszy rotacyjny system!

taka opinia ma wplyw na cene

Ale tu również nie spodziewam się szczerych głosów...

Po co zakladasz ankiete skoro nie spodziewasz sie szczerych glosow?

@zakrecony a wg Ciebie kupcy na jaka wartosc maja glosowac?

W/g mnie na taką po jakiej kupują, a nie na taką po jakiej chcieli by kupować, tak samo sprzedający powinien zagłosować na taką po jakiej sprzedaje, a nie po jakiej by chciał opychać punkty.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

dokląnie ankieta do nieczego nie doprowadzi, to rynek decyduje o cenach, jak jest nadmiar punktów i brak kupców to pójdzie po 200

jak są braki punktów na rynku, a jest dużo pytających się o punkty to pojdzie po 500 takie sa prawa ekonomii

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Ponieważ sam "hoduję" oraz kupuję, a Xann, tym postem:
Najbardziej mi zależy żeby kupujący byli zadowoleni jak na razie po cenie rynkowej która wacha się od 300 do 350 netto widać ze nam sie to udaje.

wydaje mi się, że sieje propagandę (co rozumiem z jego punktu widzenia), dlatego chciałbym poznać Wasze opinie: ile, wg. Was jest warta paczka 100k punktów e-weblinka - w jakiej cenie kupujecie lub sprzedajecie.

Graftjak widzisz miałem rację przedział cenowy 300,350 lub wiecej ma się bardzo dobrze, następnym razem jak będziesz robił taką ankietę daj stopnie po 50 zł i zacznij od zera

Nie znam kupców co nie chcieli by kupić jak najtaniej :crazy:

Marketing internetowy dla firm

Dokładnie, dla kupującego najważniejsza jest cena za 100k, sprzedający chce je sprzedać jak najdrożej - to proste jak budowa cepa a Wy sie tutaj panowie pocicie jak na treningu siłowym :crazy:

z ankiety jasno wynika, że więcej jest kupujących (niskie stawki) niż sprzedających (wysokie stawki), a wnioski chyba same się nasuwają jeśli chodzi o to dlaczego ceny są takie a nie inne. Sytuacja nawet nie mogłaby być odwrotna, tylko głosy byłyby bardziej zbliżone ku środkowym cenom, a nie skrajnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności