Skocz do zawartości

Ankieta: e-Weblink - cena punktów...

graft

e-Weblink - jaką cenę netto jesteście w stanie zapłacić za 100k punktów..  

153 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile Twoim zdaniem warta jest paczka 100k punktów e-weblinka?

• max 100zł
      30
    • max 150zł
      10
    • max 200zł
      10
    • max 250zł
      9
    • max 300zł
      12
    • max 350zł
      19
    • pow. 350zł
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Nie tak znowu jasno B)

Jest 41 do 40 jak na razie (środkowy wynik odrzucamy) ;)

Bardziej ciekawe jest, czy sprzedający mają za mało punktów by obsłuzyć kupujacych, czy raczej punkty walają się po kontach i czekają na chętnych - i nie chodzi o pojedyńcze jednostki, a o system globalnie.

Oczywiście pomijam górki, jakie kazdy sprzedający powninen mieć na wypadek wariacji G ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co w tym dziwnego, że kupujących jest więcej? To nie prawa rynku, tylko normalne zjawisko B)

Wazniejsze jest to co napisałem w poscie o ilości punktów, czyli, czy kupujący musi czekac na punkty, czy kupuje ile chce i kiedy chce ;)

- Reklama -

Xann to nie ja, a ktos przedemną zauważył, że według ankiety przeważająca ilośc osób to kupujący ;)

A jak to wyliczyłem? A założyłem to co niektórrzy tu sie udzielający, że duże stawki zaznaczają handlarze, a małe kupujący ;)

Odrzucając środek, mamy na tą chwilę: 42 do 40 na korzyść kupujących...

Ja natomiast stwierdziłem, że w/g ankiety to raczej jest remis (co i przy założeniu j/w mamy nadal) i wskazałem na coś co według mnie powinno byc bardziej istotne ;)

entropia, a niby czemu większość na tym forum to ma być sprzedawcami? Zrozumiał bym, gdybyś napisał: zawsze mi się wydawało, że wiekszość to osoby zajmujące się pozycjonowaniem... Ale tak? Możesz napisać dlaczego tak myślałeś?

- Reklama -

tomek_25@ @entropia - po prostu sprzedający się bardziej udzielają. Kupujących jest bardzo dużo tylko ich nie widać.

No gdyby tak było, to wyższe kwoty osiągnęły by druzgocącą przewagę liczebną, a jednak jest odwrotnie :)

zakręcony@ entropia, a niby czemu większość na tym forum to ma być sprzedawcami? Zrozumiał bym, gdybyś napisał: zawsze mi się wydawało, że wiekszość to osoby zajmujące się pozycjonowaniem... Ale tak? Możesz napisać dlaczego tak myślałeś?

Może błędnie założyłem, że jeśli ktoś się udziela na forum, co chyba ważne, jest już w temacie mniej więcej rozeznany, a zatem posiada na swoim podorędziu własne zaplecze, z którego wydzielił część do systemów, dlatego może nie być zainteresowany zakupem, jeśli już sprzedażą. Niemniej może mylne założenie :)

Mylne, bo jest cała masa osob, ktora nie ma czasu na budowanie zaplecza pod systemy, pilnowanie czy nie poleciało z indeksu i woli te punkty po prostu wynająć :)

Choć tak może być, że to własnie sprzedających jest więcej niż kupujących, nie wiem czy nawet admin systemu mógł by to stwiredzić których osob jest więcej :)

- Reklama -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności