Skocz do zawartości

nowy silnik Google

niewolnikG

Rekomendowane odpowiedzi

obejrzyjcie SITE swoich stronek :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Matt mówił ostatnio, że będą wyrzucać z indeksu strony z DC. Chyba coś im nie działa. Ale spoko, na dniach sytuacja wróci do normy. :P

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Czyli tak jakby nowy silnik jest aktualizowany o indexację, (...)
Był. Wczoraj miałem w cache strony z datą np. 18 marca, a dziś jest cache z 12 marca. Muszą mieć jakieś trudności techniczne z nowym silnikiem i jakiś backup przywrócili.

Analizuję sprawę nowego skryptu od jakiegoś czasu. Dzisiaj zainstalowałem show ip i na wynikach z IP które podajecie, samo mi takie wskoczyło przez Google PL niestety strony pospadały. Jak linkuje? Strony wartościowe, na domenach, treści unikalne więc o co chodzi? Mam podejrzenie, że to przez uczestnictwo w SWLu, ale to narazie tylko domysły i pierwszy wniosek. Jeśli mi spadło to innym się podniosło, zastanawiam się tylko komu i dlaczego.

Osobiście zbytnio z SWLi nie nacieram, ale z tego co czytam, serwisy linkowane w ten sposób zyskują. Za wcześnie na jakieś wnioski, zwłaszcza, że G cofnęło/zawiesiło wprowadzanie nowego silnika na oficjalne wyniki. Tak bynajmniej może się wydawać :(

Wyznacz cele, a osiągniesz wszystkie.

Na kilku serwisach "wymieniło" mi długi ogon ... mam wejścia na zupełnie inne frazy. Wymiana nastąpiła w kilka dni.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

u mnie ostatnio od 2 lat nic się nie zmieniało a od kilku dni spadam o jedną pozycje, przy wyniku spośród około 7,250,000 mam miejsce 2, a jak wyrzuci 6,670,000 to mam miejsce 3, wiec już sam nie wiem co będzie i jak za chwile i kiedy faktycznie coś zmienili!

nie wiem czy Google wycięło ileś stron i tak już zostanie, czy wrócę na 2 pozycje!

Zakopane - noclegi, atrakcje, turystyka, pogoda, Tatry, tanie noclegi i kwatery w Zakopanem.

wszystkie teorie i gadaniny są bez sensu dopóki nie zobaczymy nowego silnika w 100% wszędzie wprowadzonego i działającego przynajmniej kilka tygodni/miesięcy

To kolega chyba nie w temacie. Nowy silnik działa już kilka miesięcy, lecz nie był dotychczas wprowadzony do podstawowego indeksu. Ja miałem wystarczająco dużo czasu żeby zapoznać się z jego działaniem i przeprowadzić testy. Proponuje przeczytać oba wątki o Caffeine od początku i całą wiedzę nabędziesz - co jest wyżej, jak i dlaczego.

Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności