Skocz do zawartości

nowy silnik Google

niewolnikG

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem za bardzo do jakiego celu dąży ta dyskusja, żeby sobie udowodnić, że na więcej niż jednym DC się wyświetla Cafeine? Przecież to żadna nowość. Był nawet moment, że G pokazywał wyniki z Caffeine. Ale ja od x dni nie widziałem wyników z Caffeine. Podałeś przykład GD, które ma nawet funkcję G vs Caffeine gdzie widać różnicę w wynikach.

Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce.

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem za bardzo do jakiego celu dąży ta dyskusja, żeby sobie udowodnić, że na więcej niż jednym DC się wyświetla Cafeine? Przecież to żadna nowość.

Żadna nowość ? Jeszcze dwa dni temu twierdziłeś:

...proszę oświeć mnie na jakich DC ci się magicznie wyświetla Caffeine bo póki co ja znam jedno .
Nie wiem za bardzo do jakiego celu dąży ta dyskusja...

Byś zrozumiał, że G wiesz (i nie jest to skrót od Google) a się wymądrzasz.

trzeba poczekać do całkowitego wdrożenia silnika bo obecnie nic nie wynika o czym sami mozecie się przekonać czytając ten wątek od dechy do dechy

Ja widze ostre zmiany :D A ze inni nie chca o nich pisac...

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Zastanawiam się nad tym co ostatnio obserwuję. Codziennie rano do godziny 8-9 widzę nowe rezultaty, rozbieżności robią się coraz większe - nie jest to ani aktualny silnik ani też Caffeine takie jak widać pod https://74.125.95.132 - też obserwujecie u siebie, że regularnie rano wyniki wyglądają inaczej niż potem przez całą resztę dnia?

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

u mnie wyniki zmieniają się kilka razy dziennie - szczerze, to już przestałem wnikać, czy to nowy czy stary silnik...

i faktycznie nie są to wyniki pokrywające się z tymi DC, na których jest już podobno tylko Caffeine;

tak już to sobie tłumaczę, że Caffeine może jest wdrażany na zasadzie stopniowego wypierania starego silnika - że jakby stopniowo wyniki będą się coraz bardziej zbliżały do wyników "czystego" Caffeine? - że niejako Caffeine będzie stopniowo nachodził na stary?

że nie będzie to na zasadzie "dźwigni" - która w jednym dniu "przełączy" na danym DC silnik ze starego na nowy;

jakiś czas temu pisałem, że stary silnik jakby "przysiadł" - wyniki stały w miejscu tygodniami;

teraz jakby wszystko się "odkorkowało", czy może raczej w coraz większym stopniu w wszystkich DC zaczyna działać Caffeine, ale zwracane wyniki - uśrednione jeszcze ze starym silnikiem - nie dają jeszcze wyników "czystego" Caffeine i stąd różnice -

a wydaje mi się, że wyniki - pomijam już czy lepsze czy gorsze - "idą" powoli w kierunku wyników zwracanych przez "czysty" Caffeine

Jestem podobnego zdania, prawdopodobnie wdrażają stopniowo, aktualizują poszczególne moduły.

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

Oby jak najszybciej to coffeine aka caffeine (szczegółów się czepiasz panie Getka) weszło w życie na dobre :P zapowiada się baardzo obiecująco.

Nowo pozycjonowane domeny jakoś nie wbijają w wyniki wyszukiwania google.pl.. w coffeine już sa i dobrze im tam ;)

um, czały dzien i w pracy i w domu wyniki google.pl pokrywają się z tymi co podaje narzędzie google-dance .. caffeine już ?

Strasznie długo trzyma się to jak na próby ...

RankingMonitor od seoadministratora zgłupiał .. tzreba na update poczekac ;)

PS.. hehe napisalem tego posta.. lookam jeszcze raz dla pewności i juz co innego niż było ;)

fałszywy alarm, a tak juz było fajnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności