Skocz do zawartości

nowy silnik Google

niewolnikG

Rekomendowane odpowiedzi

Filtry pościągane, pozycje stabilne, czego chcieć więcej? :D

Do następnej aktualizacji PR, TR(no choć ten jest bieżący) , algorytmu albo innej zabwaki googla:) A póćniej norma: filtry bany itp.

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Filtry pościągane, pozycje stabilne, czego chcieć więcej? ;)

Do następnej aktualizacji PR, TR(no choć ten jest bieżący) , algorytmu albo innej zabwaki googla:) A póćniej norma: filtry bany itp.

Raczej te filtry, które zostały ściągnięte nie powinny wrócić.

Mi kilka dni temu wrócił (na nowym silniku) 2 letni filtr ;)

Też macie taki zastój od 10 dni w serpach? Stronki na różne frazy stoją jak zamurowane... Jakaś zadyszka google czy tak ma wyglądać może nowy silnik

U mnie te które linkowałem podskoczyły :) Czasami obserwuje spadek o jedno, dwa oczka, ale nie jest to już tak jak było przed update...

Jest dobrze :)

U mnie jedna fraza wpadła w jakieś dziwne zawirowania (przez ok 3 tygodni nie było jej w ogóle w serpach, co jakiś czas tylko się pojawiała w top10 ale po kilku godzinach znowu znikała zupełnie)

Jedna fraza spadła mi o kilkanaście pozycji. Reszta wzrost lub stabilne więc ten update nie był w cale taki zły :)

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

U mnie pozycje stron co były w na frazy w pierwszej 10 (około 30 fraz) spadły o 5-7 miejsc. Dotyczy to około 20 stron. Jak zauważyłem, strony straciły część linków. Nie wiem, czy to jest związane z wprowadzaniem nowego silnika google i za parę dni się ustabilizuje (niektórzy pisali że strony ich wyleciały z wyników), czy juz tak zostanie. Zauważyłem również spory spadek w PR.

A u mnie na kilku domenach powróciły podstrony ze stron które usunąłem UWAGA ponad rok temu !! hehe

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ja z kolei widzę - podobnie jak inni - zastój w jakichkolwiek zmianach pozycji. Strony są gdzie były, linkowanie nie pomaga. Chyba trzeba będzie zacząć się starać o mocniejsze linki bo katalogowanie/preclowanie, przynajmniej u mnie, nie daje żadnego efektu (mimo, że wpisy są w indeksie, a frazy dość łatwe).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności