Skocz do zawartości

nowy silnik Google

niewolnikG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
209.85.135.17

209.85.135.18

209.85.135.19

209.85.135.44

209.85.135.81

209.85.135.83

209.85.135.84

209.85.135.99

209.85.135.100

209.85.135.101

na tych DC tez sa wyniki z caffeine

chyba wprowadzają :(

Te IPki praktycznie nijak się mają do obecności caffeine :-)

u mnie wszystkie domeny młodsze niż 2 lata poleciały w dół, natomiast starsze wszystkie w górę, robi się ciekawie...

Co najlepsze te spamowane ostro z Aderra i publikera poszły w górę:D

Na małe hasła może poszły, dlaczego to już wiemy - lepsza indeksacja nowego silnika więc więcej linków załapuje. A ktoś pytał o bankructwo... A to niby czemu ;) ja dziś dostałem prezent na urodziny spóźniony o jeden dzień.

Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce.

U mnie nadal bez większych zmian. Czy to na pewno Caffeine? :D

właśnie - u mnie tez bez większych zmian;

mam pytanie do tych którzy obwieścili już uruchomienie caffeine - czy wyniki w google.pl pokrywają się wam z wynikami na DC, na którym działa - podobno - Caffeine? A czy przynajmniej pozycje waszych stron są porównywalne?

czy po prostu dzisiaj niektórym skoczyły strony?

większość moich zajmuje w google.pl porównywalne pozycje do tych sprzed tygodnia czy dwóch - natomiast na DC 209.85.225.103 czy 209.85.135.18 różnice są dosyć wyraźne w porównaniu z tymi z google.pl?

U mnie caffeina odpala się, jeśli sprawdzam pozycję z IP serwerów Nazwy.pl. Dla serwerów z Niemiec to raz łączy mnie z nową wersją, a raz ze starą. Co do ręcznego sprawdzania, to już kilka razy złapałem wyniki z caffeiny, ale zazwyczaj są to stare i niezmienione wyniki.

mam pytanie do tych którzy obwieścili już uruchomienie caffeine - czy wyniki w google.pl pokrywają się wam z wynikami na DC, na którym działa - podobno - Caffeine? A czy przynajmniej pozycje waszych stron są porównywalne?

Te wyniki, które pojawiają się naprzemiennie w google.pl ze starymi wynikami, pokrywają się w 100% z wynikami, które uzyskasz w sposób, który opisałem tutaj:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=624189

Tamto DC kiedyś też pokazywało naprzemiennie, ale na chwile obecna pokazuje jedynie nowe wyniki.

Te wyniki, które pojawiają się naprzemiennie w google.pl ze starymi wynikami, pokrywają się w 100% z wynikami, które uzyskasz w sposób, który opisałem tutaj:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=624189

Tamto DC kiedyś też pokazywało naprzemiennie, ale na chwile obecna pokazuje jedynie nowe wyniki.

faktycznie - jak się trochę poklika, to na google.pl w końcu zostaną wygenerowane wyniki identyczne z DC na których działa Caffeine;

i jak już przeglądarka "załapie", to przez dłuższy czas - jeśli nie zamkniemy okna/karty - będzie zwracała "kofeinowe" wyniki;

ktoś wcześniej napisał, że już ma na stałe, i tylko wyniki z Caffeine, i to mnie zmyliło

Wstaję rano i patrzę na pozycje i są MEGA lepsze niż wczoraj na większości stron, lubię nowy engine :)

Podniosły się głównie starsze domeny. Wzrosty są nawet z drugiej-trzeciej strony na pierwsze miejsca, mniam ;) Nowe domeny praktycznie nie drgnęły. Ponad 80% linków na stronach ze wzrostami, to stałe z zaplecza i SWLi, na rotacyjnych nie zauważyłem zmian pozycji, ale może dlatego, że mam ich mało.

Polecam: Selly: oprogramowanie sklepu internetowego - 99zł netto/mc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności