Skocz do zawartości

nowy silnik Google

niewolnikG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co to ku**w ma być. Totalna ro*********a. W obrębie jednej domeny kilka podstron tak jakby zaliczyło filtr, inne całkiem wypadły. Na moim flagowym serwisie ruch spadł mi o 50%proc.! Mam nadzieję, że to chwilowe zawirowanie po wprowadzeni caffeine. Ogólnie zmiany na minus, ale trzeba poczekać 2-3 dni na ostateczny werdykt :D

U mnie w przeciągu kilku ostatnich dni też duże zmiany, na szczęście na plus. Zaobserwowałem dziwną sytuację raz - strona strasznie podskoczyła w wynikach na 1 dzień, po czym spadła, ale spadła wyżej od wcześniejszej pozycji, a teraz powoli coraz wyżej się wspina, więc nie narzekam :)

Materiały ortodontyczne, stomatologiczne - m.in. Ligatury.

Co to ku**w ma być. Totalna ro*********a. W obrębie jednej domeny kilka podstron tak jakby zaliczyło filtr, inne całkiem wypadły. Na moim flagowym serwisie ruch spadł mi o 50%proc.! Mam nadzieję, że to chwilowe zawirowanie po wprowadzeni caffeine. Ogólnie zmiany na minus, ale trzeba poczekać 2-3 dni na ostateczny werdykt :)

Ktoś niedawno tu ostatnio pytał jak to jest że wszyscy mają wzrosty... no i jest.

Czytałem artykuł o różnicach w wynikach na hasło "uzdatnianie wody" z czasu kiedy można było testować nowy silnik i obecne wyniki (oczywiście widoczne co pewien czas ale zapowiadające zmianę) są bardzo zbliżone do wyników tego artu tak więc IP 209.85.135.* daje prawie na 100% wyniki nowego silnika.

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

Różnie chłopaki, różnie. Mam porównanie z łącza TPSA, Play i GTS. Totalna roszada nie ma zupełnie zależności. Jedyne co mi udało się zaobserwować to to, że zaplecze posiadające linki stałe prowadzące do niego dały jakby większą moc dla strony pozycjonowanej, ale to w trzech przypadkach więc trudno jest mi powiedzieć czy to jest jakiś pewnik. Z kolei jestem pewien, że nowy silnik kładzie znacznie większy nacisk na optymalizację treści.

Zmiany są znaczne co kilka godzin inne wyniki.

Czy możliwe, że mi wujek Gugiel zrobił piskusa ? , na sprawdzane słowo kluczowe nie ma strony nawet w setce wyników, na innych komputerach jest w top-20. Czy blokują moje IP ? Czy miał ktoś taką sytuację. Zmiana wyszukiwarki, odświeżanie nic mi nie pomaga. W wynikach zestawów na różnych DC jest pokazana. SEO administrator czy Free monitor google podaje również pozycje dobrą czyli mnie tylko nie pokazuje.

Zapraszam do katalogów podobno nowe silniki zbierają z porządnych katalogów wpisy....

Zmiany są znaczne co kilka godzin inne wyniki.

Czy możliwe, że mi wujek Gugiel zrobił piskusa ? , na sprawdzane słowo kluczowe nie ma strony nawet w setce wyników, na innych komputerach jest w top-20. Czy blokują moje IP ? Czy miał ktoś taką sytuację. Zmiana wyszukiwarki, odświeżanie nic mi nie pomaga. W wynikach zestawów na różnych DC jest pokazana. SEO administrator czy Free monitor google podaje również pozycje dobrą czyli mnie tylko nie pokazuje.

Zapraszam do katalogów podobno nowe silniki zbierają z porządnych katalogów wpisy....

ha ha - widzę, że masz podobne objawy schizy do mojej :)

ja sprawdzam wyniki na małym asusie eee (ekran 8,9 cala) i typowym drugim lapku z przekątną 15,6;

też mam dwa łącza - stacjonarne i Playa;

no i ten mały asus bardzo często łapie mi wyniki z Caffeine, a ten duży chyba ani razu jeszcze nie pokazał wyników z nowego silnika :P

sprawdzałem raz na jednym, raz na drugim łączu i bez zmian :D

zaręczam, że przeglądarki mam identycznie skonfigurowane - poza tym ten mały pokazuje wyniki bez względu na to, jaką przeglądarkę odpalę - a ten duży na odwrót - jakiej bym przeglądarki nie odpalił - zawsze stary silnik :)

no i jakbym miał kojarzyć fakty, to wychodzi na to, że im mniejsza przekątna ekranu, tym większe prawdopodobieństwo złapania nowego silnika :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności