Skocz do zawartości

Pomysł na logo

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Dziekuje Ci bardzo za pomysly. :lol:

Cos z tego wprowadze na forum. Jezeli chodzi o glowna strone serwisu to bedzie to projekt ktory dostalem od Ksy. Dopiero bedzie mozna go zobaczyc na stronie bo dostalem go na PW.

Postaram sie wprowadzic zmiany w ten weekend.

digitariusz

ja widze tylko jeden minus twoich topów. takie ze sa do 800x600 i fajnie chwali sie ze pamietasz o tej rozdzielczosci (blisko 40% nada uzywa wlanie tej) ale jak sa wyzsze rozdziałki?

no mozna je pociac na pol a srodek wypelnic kolwiek w sumie ...

"jak bylem mały, to byłem mały..."

ja widze tylko jeden minus twoich topów. takie ze sa do 800x600 i fajnie chwali sie ze pamietasz o tej rozdzielczosci (blisko 40% nada uzywa wlanie tej) ale jak sa wyzsze rozdziałki?

no mozna je pociac na pol a srodek wypelnic kolwiek w sumie ...

przecież każdy z nich można w jednym miejscu uciąć, i w razie potrzeby w tym miejscu będzie tło.

można też dać to wyrównane do jednej strony (lub środek).. możliwości jest mnóstwo.

ja wkleiłem tylko takie moje propozycje... od nikogo nie wymagam, żeby ich użyć, czy coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności