Skocz do zawartości

Linkowanie podstron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie mam dwa pytania.

Po 1 czy linkowanie w katalogach różnych podstron ma sens? Np. dodawanie wpisów z linkim www.nazwastrony.pl/podstrona.html oraz www.nazwastrony.pl/podstrona2.pl ??

Po 2 dużo czytałem na temat wpływu adwords na wyniki wyszukiwania i wiele się pisze, że wpływu nie ma żadnego jednak czy podczas korzystania z sieci partnerskiej adwords i indeksowania strony na setkach innych stron i nagłym zakończeniu kampanii nie wpłynie to na jej wyniki? W moim przypadku właśnie tak było i nie wiem czy to zbieg okoliczności czy wielki G się wkurzył, że już mu nie płacę ;-)?

Z góry dziękuję za pomoc.

1) linkowanie podstron ma sens, zwłaszcza przy rozbudowanych stronach, a katalogi takimi są :crazy:

2) co do związku koniec kampanii adwords = spadek w serpach to nie tylko tobie taki przypadek się zdarzył, było tu kilka osob, które też to zauważyły, więc może cos w tym jest :crazy:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

01. Linkowanie podstron to normalna technika = standard ... jeżeli cały czas linkujesz domenę, czas zacząć myśleć o podstronach, które możesz inaczej opisać i równie skutecznie umieszczać w SERP'ach na hasła inne niż w przypadku index'u :crazy:

02. Oficjalne stanowisko Google dotyczące AdWords jest takie, że kampanie w linkach sponsorowanych nie są w żaden sposób powiązane z wynikami naturalnymi :crazy:

Pozdrawiam :co:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności