Skocz do zawartości

Profesjonalny SEO Katalog stron

creim.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przedstawiam Wam nowy, profesjonalny katalog stron 4find.pl

Katalog wyposażony w nowoczesny, autorskie roboty moderujące, automatycznie usuwające linki do stron, łamiących zasady regulaminu.

Dzięki zastosowaniu w/w technologii katalog nigdy nie zostanie zaśmiecony, co również bardzo korzystnie zadziała dla uczciwych klientów.

Katalog nie został stworzony pod żadne swl ani inne dziwne zabawki.

Proponuję dokonywać wpisów o długości od 300-2000 znaków

Obecnie trwają prace nad wprowadzeniem anchor tekstów dla linków aby w przyszłości katalog uniósł również funkcje preclów.

zapraszam na 4find.pl

lista 10 kodów promocyjnych dla użytkowników PiO:

1. 5YTFPL61

2. 9A7WYWLH

3. JUBSF8QU

4. 7A421XD6

5. H2613HBQ

6. 64DX86N4

7. 9B8351D6

8. TMQ1WBVQ

9. FQ2RGNZA

0. 3RPBJ7D7

mój prywatny Presell -> creim.eu

mój autorski SEO katalog stron -> 4find.eu

Profesjonalny SEO Katalog 4find.pl

Uwaga: Wymagany link zwrotny do prawidłowej weryfikacji strony przez robota moderującego.
... ;)

Pozdrawiam B)

Link zwrotny nie jest wymagany, przeglądam właśnie skrypty ponieważ info z prośbą o BL jest z innego mojego katalogu

Uwaga: Wymagany link zwrotny do prawidłowej weryfikacji strony przez robota moderującego.
... :blink:

Pozdrawiam B)

Sprawdziłem wszystkie skrypty, nigdzie nie wyświetla się podany przez ciebie komunikat. Wydaje mi się, że rozmawiamy o dwóch zupełnie innych katalogach stron.

www.4find.pl :-)

Zaakceptowałem wszystkie wpisy, które próbowały wczoraj dołączyć do nowego katalogu.

Zdołałem już przebudować bazę i skrypty pod nowego robota, niestety teraz prezent w postaci dodania url poza kodem już nie będzie możliwy ( bo robot zgłupieje ;-)

Osoby, które wczoraj otrzymały ode mnie taki prezent mogą czuć się wyróżnione :-)

pozdrawiam

...coś strona przestała działać ??

te @#%#$@%@#$ admini troche sabotuja moje konto hostingowe zarzucajac mi rozne niezrozumiale rzeczy jak np (F5?)

wlasnie przenosze pliki na nazwa.pl mam nadzieje, ze tutaj zaznam troche spokoju

PS strona powinna juz dzialac, chociaz jeszcze na starym serwie

Na pocztę przyszło mi 6 maili, zamiast dwóch, które dotyczyły "Oczekiwania na akceptację wpisu".

Poza tym, każda strona ma taki sam tytuł - "Profesjonalny...".

Przepraszam Cie za te maile, jeszcze nie znalazlem opcji deaktywacji ale pracuje nad tym na bierzaco.

Strony nie powinny miec juz takich samych tytulow, czy to wystepuje nadal?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności