Skocz do zawartości

Moja lista darmowych katalogów stron.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
wyjątkiem różniącym od listy darmowych jest obowiązek wysłania dwóch kodów na e-mail podany w pierwszym poście. Kody są po to, abym mógł sam sprawdzić dany katalog. Gdyby mi tematyka nie pasowała, to odpiszę że nie skorzystam z kodów, ale wtedy mocno oceniam wartość SEO danego katalogu.

Byłbyś uprzejmy wyjaśnić te niuanse z wysyłaniem dwóch kodów na e-mail. Kto wysyła? Sprawdzić katalog można przecież przez link:domena, chyba najprościej. Zatem o jakim sprawdzaniu mówisz? Co oznacza "gdyby mi tematyka nie pasowała"?

Zabrze. drzwi składane , korek ścienny i podłogowy, włókno szklane - słowem wszystko do wykańczania wnętrz

1. Chcę naocznie sprawdzić katalog stron dodając swoją stronę(y) do niego. Wysłanie kodów jest w interesie właściciela katalogu. Kodów nie odsprzedaję ani nikomu nie daję.

2.

katalog można przecież przez link:domena

Tak, tylko nie mam interesu w promowaniu płatnych katalogów całkowicie za darmo. Co do linków to sprawdzam w Yahoo. ;)

3.

Co oznacza "gdyby mi tematyka nie pasowała"?

Mam strony o tematyce edukacja/informatyka, ale inne płatne katalogi tematyczne też mogą dostać się, ale muszą mieć wartość SEO.

Listę darmowych katalogów cały czas rozszerzam jak zauważę coś ciekawego. Oczywiście proszę pisać PW z informacją o tych, których nie ma na liście.

Pozdrawiam

Czy katalogi :

Bacari.pl i Seokatalog.pl ?

Spełniają założenia całej tej listy ? Znaczy darmowy + bez linka zwrotnego ? Bo albo ja jestem ślepy ;) albo nie do końca.

Co i tak nie zmienia tego iż listą jestem zachwycony :)

Ja osobiście nie mam dużo stron do katalogowania (zaledwie kilka), więc proszę mi wysyłać info jeżeli jakiś katalog nie spełnia wytycznych.

Moja lista będzie rozbudowana o listę MikołajZ., wszystkie katalogi sprawdziłem z tej listy, teraz tylko czekam na wiadomości zwrotne z katalogów. Oczywiście lista będzie przeczyszczona z płatnych katalogów i wymagających bl. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności