Skocz do zawartości

linki stale

deos

Rekomendowane odpowiedzi

... SWL nigdy nie jest 100% bezpieczny - należy go używać z głową.

Niektórzy stosują linki stałe na strony docelowe, ale są i tego minusy...jak to niektórzy mówią "SWL uzależnia" (łatwiej dodawać - trudniej zdejmować), osłabienie systemu ma bezpośrednie przełożenie na stronę itp. Dlatego SWLe tak, ale dla zaplecza.

pzdr.

Każdy dodatkowy "wspomagacz" utrudni Ci analizowanie podjętych wcześniej działań. Dopalisz stronę SWL to nie będziesz wiedział, czy poprawa pozycji jest wynikiem postawienia 10 stron zaplecza czy dopalenia punktami. Wyciągniesz błędny wniosek, dorzucisz za dużo do pieca i możesz popłynąć. I niewiele się nauczysz.

SWL uzależnia. I rozleniwia. Jest jak wódka.

Nic nie jest bezpieczne. SWL traktuj jako dopalacz i tylko w taki sposób traktuj systemy.

Dla zobrazowania: podtlenek azotu -> daje niesamowity kop dla przyśpieszenia auta, ale bez dużych wzmocnień silnika na nic ci się zda. Przejedziesz parę dobrych startów i uszkodzi ci silnik w mniejszym lub większym stopniu.

Tyczy się ta reguła i dla rotacyjnych i dla stałych SWL-i. Najlepiej potestuj, tutaj nikt prostej odpowiedzi ci nie da :D

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zalecam jak koledzy dopalać swlami strony zapleczowe. W przypadku mocnych stron i wysokich pozycji można by było się pokusić o dopalenie SWL'em strony docelowej pod słowem kluczowym, ale dopalanie SWL'ami trzeba robić z głową. Spróbuj dodawać stronę do wartościowych katalogów i precli.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności