Skocz do zawartości

śledzenie słów kluczowych digilapoint.com

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

czy ktos z was uzywa serwisu digitalpoint.com i sledzenia słów kluczowych w google?

dodałem tam swoje konto, aktywowałem zgodnie z instrukcją, dodałem interesujące mnie słowa kluczowe i nic...

pozycja n/a dzienna zmiana:0 i w ogóle wszystkie statystyki wykazują 0.daje 'sprawdź wszystkie' i nadal nic...

jak to działa?

z ostatniej chwili: po 3 dniach w jednym ze słów kluczowych pokazało się:

pozycja 12, dzienna zmiana 9987

co zonacza ta dzienna zmiana?

Ten system dziala swietnie, al emusisz pamietac o tym, zeby codziennie tam wchodzic, bo automatycznie sie nie sprawdza. Przycisnij "check all" i za jakis czas na gorze ekranu, po srodku przycisnij link "refresh". Wtedy pokaza Ci sie zmiany.

dzienna zmiana 9987

co zonacza ta dzienna zmiana?

System jest zrobiony na bazie,z e jest 10000 wynikow, wiec dzienna zmiana jest liczona w takiej skali. Jezeli Ciebie nie bylo w wynikach wczesniej i nagle sie pojawiles to zmiana jest bardzo duza.

dziwne...

po pierwsze: dałem sprawdz wszystkie a potem odswież. jak skonczyl to tylko jedno slowo z 5 mialo jakies wyniki.

po drugie: godzine temu pokazywalo, ze jestem na 12 pozycji w tym jednym slowie, teraz pokazuje, że jestem 9

no i juz zgłupiałem.. to chyba źle działa.

dzisiaj dałem odswież i pozostałe słowa kluczowe nadal mają wartości n/a a to co wczoraj było na 9 miejscu dzisiaj ma wartość N/A i dzienna zmiana -9999.

do kitu z tym serwisem.. ;-( szkoda bo brakuje mi czegos takiego...

System jest dobry, tylko tak jak pisalem wczesniej, korzysta z bazy API, a nie www i dlatego sa roznice w wynikach. Wpisz sobie jakies hasla i strony, ktore sa w pierwszej 10 wynikow i sprawdz jak to sie przedstawia. Wtedy napewno wyniki beda dobre.

masz racje. jestem za daleko i system niewiele pokazuje. dodałem moich dobrych konkurentów z pierwszej dziesiątki i w miarę to działa. czyli nic tylko czekać aż w końcu będe miał PR i awansuje wyżej.

• 3 lata później...

testowałem różne systemiki digitalpoint jak dla mnie jest najlepszy i niezawodny

jak stronka wyleci na chwile a digital pokazuje że ciągle jest na swoim miejscu to na 100% wróci ;) i na odwrót :)

na jednym wykresie można kilka stron dla tego samego słowa kluczowego porównywać, np z konkurencją :P

ogólnie bardzo polecam

searching.. bing.com

Hunting in Poland

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności