Skocz do zawartości

Nowy konkurs ze STATLINK.pl -start już za 10 lutego

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy wszystkich użytkowników forum i zapraszamy Was do zabawy w kolejnym konkursie organizowanym przez Statlinka.

Tym razem dotyczy on nowej funkcjonalności Gold. Szczegóły konkursu na stronie https://www.konkurs.statlink.pl

Do wygrania m.in.:

1. Netbook HP Compaq Mini 311c-1105sw Intel Atom N270 1GB 160GB 11,6'' lub Monitor Samsung SyncMaster 26' T260HD z tunerem TV MPEG-4 FULL HD

netbook-hp.pngmonitor.png

2. Sony Playstation 3 Slim lub Microsoft Xbox 360 Elite

ps3-slim.pngxbox.png

Ufundowane przez Statlink.pl

3. Nawigacja samochodowa Navroad NR360 +AutoMapa EUROPA 6.1

navi.pngmapa.png

Nagroda ufundowana przez system wymiany linków rotacyjnych www.e-weblink.com

4. Nagroda ufundowaną przez iSwift.pl w konkursie jest konto All in One, czyli konto hostingowe z możliwością zarządzania 74 adresami ip. Konto opłacone jest na pierwszy rok. Pakiet składa się z 3 kont o łącznej powierzchni 12GB i 120GB transferu na miesiąc.

5. Nagroda to 3 miesięczny okres darmowej i pełnej opieki nad wskazanym serwerem dedykowanym opartym o system Linux.

Nagrodę ufundowała firma www.sf-net.org

6. Apple iPod shuffle 2GB + książka "Pozycjonowanie i optymalizacja stron WWW. Ćwiczenia praktyczne" autorstwa Bartosza Danowskiego i Michała Makaruka

ipod.pngksiazka.jpg

Nagrodę ufundowała firma Skuteczni.pl

Liczba nagród jeszcze będzie do edycji gdyż prowadzimy ciągle rozmowy z potencjalnymi sponsorami.

Ja mam tylko szybkie pytanko, bo nie jest to dla mnie tak zupełnie jasne: czyli wygrywa ten kto zdobędzie najwięcej punków GOLD za wszystkie dodane domeny, czy za jedną domenę?

I czy teoretycznie możliwa jest taka sytuacja: dnia 9 maja (zapis o dowolnym momencie podpięcia domeny) rzucam do konkursu wszystkie moje poważne serwisy, zgarniam za nie punkty (oczywiście, po zaakceptowaniu przez moderatora itd) i dnia 20maja (termin ogłoszenia wyników) zdejmuje system. Wiem, że ominie mnie premia 5% za każdy tydzień, no ale są na tym forum pewnie tacy którzy mogą się zdecydować na podpięcie SWLa i w przeciągu 12 dni wykosić wszystkich.

A tak w ogóle to świetna inicjatywa ;)

Pozdrawiam :)

za wszystkie dodane domeny, ogólna liczba. No wiesz, zawsze dodajac jedna domene z Pr9 i dostając 3 gwiazdki mozesz zawalczyć tą jedną domena :)

Co do przedstawionej strategii jest ona oczywiście możliwa teoretycznie, ale w praktyce pamiętajmy że oprócz tego czasu w którym premiowane są domeny znaczenie ma pojawianie się linków innych userów na Twoich dodanych stronach. Linki te pojawiają się wraz z zapotrzebowaniem innych userów i dopiero wtedy dostajesz za to punkty. Więc można przekalkulować :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności