Skocz do zawartości

Nowe katalogi na EasyDir

Chmiel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
każdy z katalogów dostanie co najmniej PR=3

Jeżeli tak będzie to obiecuję dodać wszędzie wpisy + skrzynia piwa dla Ciebie :)

neon dla niego to pikuś :) cytat : PR=3 to 1.000 linków z innych domen, uzyskać 1.000 linków to pikuś...

tazzek bo PR jemu wyzerowano , domena już na sprzedasz pisze,bardzo mocno katalogowana BL -10 ,

telefon zostawiłem w samochodzie tak by zadzwoniłem :)

:)
OttO kolejne katalogi, może komuś to podaje się dziwnym ale na razie wszystko gra i dalej wszystko będzie jeszcze lepiej... O tym wiem na 100%

Na razie wartość słaba, ale za rok będzie dobra, każdy z katalogów dostanie co najmniej PR=3

pobożne życzenia, jednak jest co najmniej kilka powodów dla których na 99% te katalogi nie dożyją roku ;)

Tak – tak
)) zobaczymy za tydzień...

Wszystkie na tym samym ip, ten sam wygląd, 0 backlinków, niezaindeksowane prawdziwe rakiety :)

Te z pierwszego posta już zniknęły.

iii co z tego że na jednym IP oraz że ten samy wygląd, czy Pan mało wie wymagania Google?

Wszystko jest proste, a odnośnie backlinków, proszę zaczekać z 5 dni...!

Te z pierwszego postu, nie moje...
))

Kolega ma chyba automat - do zakładania katalogów.

Nie, nie automat, proste coś pokręciło
))

każdy z katalogów dostanie co najmniej PR=3

Jeżeli tak będzie to obiecuję dodać wszędzie wpisy + skrzynia piwa dla Ciebie :)

:piwo:
Ok! Umowa stoi ...
:D

dobry zart te Twoje 'katalogi' ;]]

Będziemy żartować później, kiedy nic nie masz przeciw... Na razie jest jak jest!

Będziemy żartować później, kiedy nic nie masz przeciw... Na razie jest jak jest!

Piszesz z translatora czy układasz z synonimów?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności