Skocz do zawartości

http://nasze-katalogi.pl

rainer

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm no właśnie ciekawe czy da się zrobić jakieś powiadamianie sms-em o nowych wpisach (toć jakieś darmowe bramki istnieją...) ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Lekka zmiana w katalogu:

Wymagane jest wybranie czy katalog jest płatny czy darmowy.

Oraz rodzaj skryptu pozostaje bez zmian.

Dzięki temu doszła nowa zakładka w menu po lewej stronie o dziwnej nazwie "Wsady:"

Obecnie generowany jest jeden wsad do programu SEO Bohater.

Wystarczy skopiować wygenerowany wsad i zapisać go w pliku tekstowym

a następnie zaimportować do SEO Bohatera.

Wsad generowany jest na bieżąco więc zaakceptowany katalog natychmiast się tam znajdzie.

W przyszłości może zrobię wsady do innych adderów :)

Jako że nie posiadam takowego programu to składam

podziękowania dla Łukasza z Lagata Group za testy :)

pozdrawiam

Rainer SEO Club

--

Krótkofalarstwo

• 1 miesiąc temu...
Dodałem wpis, poszedłem do kuchni po herbatę, wracam, a tu strona już zatwierdzona :) Podziękowania dla moderatora.

Ja nie zdążyłem nawet do kuchni dojść :( Błyskawica.

Świetny katalog.

Zbuduj pozycję swojej firmy poprzez katalog firmowy (PR 2) i pozycję swojej strony poprzez katalog stron (PR 2)

hhihihi dzis patrze a zgred.pl ma 1 głos za 1 gwiazdke ;) kogos strasznie boli ten katalog :D

edit: przy probie głosowania mam:

Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-kat.seokat_sites WHERE id='109'' at line 1

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

co się dziwisz ^^ - w końcu taki "słaby" i "nie"konkurencyjny katalog ;).

Ja nie wiem po co w ogóle głosować na 1, mi by się nawet nie chciało tej 1 klikać jeśli strona nie jest warta więcej niż 5/10 :D

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

hhihihi dzis patrze a zgred.pl ma 1 głos za 1 gwiazdke :) kogos strasznie boli ten katalog ;)

Konkurencja nie może przeboleć dobrych katalogów ;)

Na szczęście gwiazdki nie są na tyle ważne co inne elementy.

A kat na 10 ;)

Zbuduj pozycję swojej firmy poprzez katalog firmowy (PR 2) i pozycję swojej strony poprzez katalog stron (PR 2)

im gorzej o nim mówią tym bardziej popularny, im lepiej tym lepiej ;)

Ogólnie spis jest niezły :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności