Skocz do zawartości

Poradźcie proszę, co poprawić na stronie

beolha

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem tu zupełnie nowa I zupełnie zielona Od roku prowadzę blog o tematyce kulinarnej Od miesiąca mam reklamy adsense Na razie niewiele z tego wynika, kilka kliknięć dziennie Może zmienić układ reklam ? Kolorystykę Może coś dodać?

Proszę życzliwe dusze o zajrzenie na mój blog i o jakąś dobrą radę

Czy w ogóle na tego typu blogach reklamy mają sens?

Bardzo-lubie-gotowac.pl

Jaki masz CTR strony ?? Może nie jest on taki zły, a po prostu mało ludzi odwiedza stronę. Dopasuj kolorystycznie reklamę do strony tą co masz z google i dodaj jakieś reklamy na podstrony do artykułów. Na przykład na głównej pomiędzy artykułami. W konkretnej podstronie nad przepisem lub nad polem zostaw komentarz. Pamietając przy tym o liczbie jednostek google dozwolonych na stronie.

1. Zrób sobie bardziej przyjazne linki - w WP to proste, byle pamiętać o wgraniu .htaccess. Tu jest niestety ryzyko utraty linków z innych blogów i stron, ale z tym mozna sobie poradzić.

2. Otaguj wpisy (grill, kurczak, sernik...itp. słowa), dodaj chmurkę tagów.

3. Trochę sie pozycjonuj, to wzrośnie liczba nowych odwiedzających z wyszukiwarek - oni będą klikać w Adsense.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności