Skocz do zawartości

Bardzo dziwna sprawa.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

O to serwis https://softrad.pl xhtml/css + php

Sprawa jest dziwna ponieważ strona istnieje od 12/09/2009 i została dodana do google.pl.

Posiadam również konto na google webtools zweryfikowaną domeną, dodaną mapą i plikiem robots.txt.

W przypadku wpisania site:softrad.pl albo site:www.softrad.pl - brak wyników. (brak również w yahoo.com !)

Strona jest dodana do różnych katalogów firmowych, kilku seo.

Kod jest poprawny, zwalidowany. (zresztą chyba to nie ma wpływu bo widziałem strony w Googlach z błędnym kodowaniem)

Podejrzewałbym bana tylko nie wiem z jakiego powodu (świadomie prawa nie łamałem) ale czy można to jakoś sprawdzić!? I czy można jakoś się od banować (Przykładowo wystosować pismo)!?. Jako firma zależy mi na stronie w google, PR to już osobny temat.

Proszę o pomoc.

Więcej linków...

Dobra rada jedź po kolei od góry: https://www.katalogiseo.info/str-pr-10-0.html łącznie z płatnymi.

Jak przejedziesz ze 100 katalogów(codziennie po kilka) odczekasz miesiąc i strona się nie zaindeksuje możesz ponownie wrócić z tym samym pytaniem.

Młoda domena 2 miesiące, praktycznie nie ma żadnych linków, a Google nie lubi stron do których nie prowadzą linki, Yahoo zwraca zaledwie 4, po dwóch miesiącach to bardzo mało. Kataloguj na początek, tylko porządnie tak z 20 katalogów dziennie i tak nie wszędzie Cię dodadzą i nie wszystkie wpisy się pojawią od razu. Pamiętaj żeby tempo katalogowania utrzymać przez dłuższy czas.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności