Skocz do zawartości

Ile katalogów na 1 serwerze ?

karolekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie. Mam jeden serwer jednym IP.

Prowadzę jedną stronę oraz 1 katalog na tym serwerze (katalog na subdomenie)

Teraz pojawia się pytanie ile moge p(na róznych subdomenach)

aby nie mieć żadnych problemów ?

Prosze o odpowiedz

Najtańsze badanie gleby w Polsce !

Dodaj firmę do katalogu firm

Mam takie pytanie. Mam jeden serwer jednym IP.

Prowadzę jedną stronę oraz 1 katalog na tym serwerze (katalog na subdomenie)

Teraz pojawia się pytanie ile moge p(na róznych subdomenach)

aby nie mieć żadnych problemów ?

Prosze o odpowiedz

możesz mieć i 1000 byle każdy był inny , bo jak walniesz same klony na jednym IP to długo mogą nie pożyć

Marketing internetowy dla firm

• 2 tygodnie później...

W tej samej domenie to lepiej nie stawiaj katów i katów, to może być bardzo niebezpieczne.

Na jednym serwerze możesz mieć i 1.000 katów jak napisał Xann ale muszą być różne, unikalne i zadbane. I najlepiej jakby każdy miał swoją domenę, najlepiej jakby na tym samym IP stał drugi tysiąc normalnych stron :)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

a jaki jest cel stawiania jakiejkolwiek strony? wszysto robi sie tylko po to by zarobic

a odnosnie pytania. rob ile chcesz ale staraj sie o jakosc. mozesz postawic w subdomenach, sklep, blog, katalog, ogloszenia, forum, itd. ale powielane katalogi to juz bezsens. chyba ze mozesz domene stracic to zawsze jakies tam punkty wyciagniesz.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

a jaki jest cel stawiania jakiejkolwiek strony? wszysto robi sie tylko po to by zarobic

No tutaj się nie zgodzę, np są darmowe systemy wymiany linków i administracja na nich nie zarabia

oczywisciw Xann, nastolatki tez pisza blogi na bloxie za darmo ;)

zarobek to nie musi byc gotowka ale setki innych rzeczy, jak chocby procent punktow, mozliwosc umieszczenia reklamy swojego serwisu, wypromowanie nazwiska, itd. ale z drugiej strony, to wszystko jest po to by w pewnym momencie na tym zarabiac.

nie wierze w altruistow, nikt nie marnuje swojego czasu robiac cos za darmo - dla idei. zawsze jest jakas egoistyczna pobudka. nawet dajac kase na dom dziecka, masz swiadomosc iz pomagasz, czujesz sie lepszy i bardziej dowartosciowany, a wiec robisz to tak na prawde dla siebie.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności