Skocz do zawartości

linkowanie wpisów w SWL

slaymer

Rekomendowane odpowiedzi

hej,

Mam pytanie jak lepiej linkować wpisy (wiem, że najlepiej to skutecznie :shout:

a)dodać jak najwięcej linków z dużym przyrostem dziennie na wpis (np 100 na wpis)

;) dodać kilka (np 10) ale je moderować pod względem jakości stron na których umieszczany

i czy jak wpis zostanie zaindeksowany to go zdjąć z SWL, czy zmniejszyć liczbę linków, czy zostawić bez zmian?

podziękował

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

dowal nawet i 2000 pkt per wpis na 2-3 tygodnie. Ja czasem trzymam 2-3 miesiące :shout: potem zmieniam częstotliwość, linkuję też na 2-3 różne anchory ...

na swoich odczuwam, że są "łosie" (przepraszam łosie hehe) co wrzucają i 10-20 kilo per wpis ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Powiem wam szczerze, że teraz kataloguje sobie stronkę o pewnej grze i dodaję aktualnie do katalogów Neona i Lukasa. Kilka godzin po dodaniu wpisy są w indeksie, także warto się zastanowić, czy jest sens tracić punkty, bo skoro chłopaki obsługują 20 katalogów dziennie i są w stanie je tak podlinkować, to co powiedzą Ci, którzy mają 1,2 katalogi? Chyba, że mówicie o jakiś opuszczonych otwartych czy innym syfie to proszę bardzo, linkujcie, ja omijam takie katalogi. Wole dodać ładny wpis do sprawdzonego katalogu u uczciwych ludzi, których znam i mieć pewność, że się on zaindeksuje.

uwierz mi że warto tracić punkty ;) potrzymanie linkowania przez 3-4 miesiące daje @#$%^&* efekty ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Warto linkować wpisy. Ja daję 1000 pkt gotlink.pl na wpis w pierwszym miesiącu, a potem ustawiam na 100 pkt. Często dodaję także po 20 linków z seomatik.pl

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

• 4 tygodnie później...
A jesli linkujecie w SWLu jednym anchorem to identycznym jak anchor we wpisie katalogu?

Staram się tego nie robić, bo sam sobie zagęszczam pozycjonową frazę lub mogę wypchać do gory mocniejsze katalogi

Pytanie tez mam o to, czy jak się zatrzyma punkty dla linka w SWLu to czy dotychczasowo dodane linki zostają czy się usuwają automatycznie?

w stałym zostają, w rotacyjnych znikają

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności