Skocz do zawartości

Nowy Katalog Stron MAXI

katalog MAXI

Rekomendowane odpowiedzi

zawsze myslalem ze to jakis darmowy syf

Od kiedy sięgam pamięcią to boo.pl zawsze było płatne. Miałem kiedyś KatalogGD.pl w boo.pl - ale ze względu na częste awarie i zamulenia to przeprowadziłem się na coś normalniejszego, a na boo.pl zostało jedynie '301'. :)

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A nie lepiej zrobić 200 - 5000?

Po wielu testach stwierdzam, że tak jest optymalnie

i każdego to zadowala.

Generalnie firmy lubią pisać oferty, więc niech sobie piszą,

zawsze to więcej treści, a ci co nie mają co pisać to

200 znaków zawsze naskrobią.

pozdrawiam

Rainer SEO Club

--

Krótkofalarstwo

Czy nikt z Was nie wpadł na pomysł, że te max 255 znaków w opisie wzięło się z nie zmienienia standardowych ustawień Freeglobesa, na którym ten katalog stoi?

Maxi poszukaj sobie temat w dyskusji dotyczący modyfikacji Freeglobesa - tam jest napisane gdzie to się w kodzie zmienia.

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Czy nikt z Was nie wpadł na pomysł, że te max 255 znaków w opisie wzięło się z nie zmienienia standardowych ustawień Freeglobesa, na którym ten katalog stoi?

Maxi poszukaj sobie temat w dyskusji dotyczący modyfikacji Freeglobesa - tam jest napisane gdzie to się w kodzie zmienia.

Tomek wiem gdzie zmienić maksymalną ilość znaków w opisie :D Tylko na razie jeszcze nie wiem czy jest sens. Chyba zmienię narazie na 300, a potem zobaczymy.

Zapraszam do dodawania za darmo swoich stron:

Katalog Stron MAXI

Najbardziej optymalny zakres znaków w opisie to 200-600. :D

dokładnie tak powinno być

Ok, dzięki za rady.

Ustawiłem maksymalnie 600 znaków. Nie przyjmuje poniżej 200 znaków.

Co do kodowania przy pobieraniu informacji z meta tagów, mam problem ;)

Próbowałem naprawić, ale nie bardzo orientuję się w którym miejscu znajduję się kodowanie do pobierania z meta tagów.

Może ktoś z was wie gdzie można to ustawić ?

P.S. Tak jak mówiłem wykupiłem domenę katalogmaxi.pl , od jutro katalog będzie dostępny także na tej domenie.

Z góry wielkie dzięki za pomoc

Katalog Stron MAXI

Trzy razy próbowałem i za każdym razem wywalało mi "Nieprawidłowy kod..." - albo ślepnę na starość, albo coś masz nie tak w katalogu...

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Trzy razy próbowałem i za każdym razem wywalało mi "Nieprawidłowy kod..." - albo ślepnę na starość, albo coś masz nie tak w katalogu...

Faktycznie coś się zepsuło :)

Jeszcze wczoraj działało bez problemu.

Do czasu naprawy wyłączyłem obowiązek wpisywania kodów.

Jak będziesz mógł to spróbuj dodać wpis jeszcze raz, teraz na pewno przejdzie.

Dzięki

Katalog Stron MAXI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności