Skocz do zawartości

pierwsze indeksowanie

soska66

Rekomendowane odpowiedzi

to chyba temat do działu dla początkujących :D

samo google to nic nie znajdzie. można skorzystać z formularza dodania strony www.google.com/addurl ale znacznie szybciej będzie gdy zaczniesz dopisywać powoli stronę do katalogów. w ten sposób najszybciej google zobaczy twoją stronę i wyśle do niej robota

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Witaj soska66...

...wg. mnie najszybciej mozesz liczyc na zaindexowanie po umieszczeniu linka do swojej strony z tego własnie Forum lub z jakiejkolwiek strony na której Googlebot bywa co pare dni. Ja wszystkie moje strony linkuje z mojej stronki na której Googlebot bywa średnio co dwie doby i najdalej po 2-3 dobach nowa stronka jest zaindexowana w Googlu. :D

Potem mozna linka zdjac gdyby z jakiegoś powodu to było konieczne.

Wiec przy następnym poscie koniecznie umieść w nim linka tak jak ja poniżej i po robocie, bo to znacznie prosciej zrobić niz w Google'u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności