Skocz do zawartości

kilka pytan

ekspekt

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam kilka pytan odnosnie pozycjonowania i nie tylko , niewiem czy dobrze zrozumiałem

-czy moge dodawac strone do dowolnej ilosci katalogów i czy to mi pomoże w znalezieniu sie w indeksie google?

-jaka ilosc linków moze na poczatku prowadzic do mojej strony tak zebym nie dostał filtra czy bana?

-jak wyglada sprawa z goodle adsense, czy oprocz ich reklam moge dodawac swoje banery i czy moge nakłaniac na swojej stronie do klikania w reklamy?czy jest to może zabronione

staram sie w miare mozliwosci czytac forum ale bylbym wdzieczny jak byscie mi odpowiedzieli na te pytania, z gory dziekuje

1. Tak (warto je selekcjonować - PR, Historia, BL i ich jakość itd)

2. Ilość linków to jedno - przede wszystkim liczy się zróżnicowanie anchorów (nazwa pod jaką wyświetla się link do Twojej strony WWW)

3. Nakłanianie do klikania jest zabronione i grozi to banem, możesz wrzucać poza adsense swoje reklamy / bannery.

Jeżeli pomogłem kliknij dziękuje.

Pozdrawiam

klikłem dziekuje:) jeszcze mam pytanie odnosnie gogle adsense czyli moge umiescic baner na tej samej stronie/podstronie co reklamy google tylko musi byc zachowana jakas odległosc miedzy nimi tak?

jeszce jedno czyli namawianie od zapoznania sie z materiałami reklamowymi tez moze byc potraktowane banem:)?

5 linków dziennie jest ok. Ale tak jak ktoś napisał warto je selekcjonować a na wartościowych wpisach nie oszczędzasz. Wiec wp, onet, gazeta, gery to pierwsze miejsca gdzie link powinien się znaleźć. Po drugie nie warto dodawać strony do katalogów poniżej PR3. Za zbyt duży przyrost linków możesz dostać jakąś karę, dlatego 20-35 wartościowych linków w tygodniu powinno ci wystarczyć. Od siebie proponuję pierwsze 3 miesiące Pozycjonowana w niskiej cenie bez zobowiązań

Klikni dziękuję to nic nie kosztuje

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

5 linków dziennie jest ok.

Udowodnisz jakoś taką liczbę? Dodanie strony nie jest równoznaczne z jej akceptacją i zobaczeniem przez wyszukiwarkę...

Po drugie nie warto dodawać strony do katalogów poniżej PR3.

A co ma PR strony głównej do tego, czy warto dodać, czy nie? Osobiście wolę dodać do katalogu, który wiem, iż nie zniknie za miesiąc, jak również jest porządnie podlinkowany, a nie ma żadnego zielonego paska...

Od siebie proponuję pierwsze 3 miesiące Pozycjonowana w niskiej cenie bez zobowiązań

Z tym to raczej do działu ogłoszeń....

Spółki | Prawo | Sąd

Linkuj jak najwięcej, to podstawa. Jeśli chodzi o katalogi stron, ja stosuję następującą metodę - do zadbanych katalogów staram się dodawać niepowtarzalne wpisy (niekoniecznie z wysokim PR, w końcu mogą być postawione świeże katalogi z nieprzyznanym jeszcze PR, ale postawione nie jako śmietnikowe zapleczówki, lecz starannie moderowane), natomiast do byle jakich katalogów dodaję dodawarką byle jakie wpisy. Polecam swój moderowany katalog stron Polskie Strony. Dzięki starannej moderacji posiada wysoki PR już od kilku aktualizacji.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności