Skocz do zawartości

[Wykonam] Profesjonalne katalogowanie

KNS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Specjalnie dla Was przygotowałem dziś ofertę dotyczącą profesjonalnego katalogowania stron. Ofertę tą kieruje głównie do firm, ponieważ katalogując właśnie strony firmowe, otrzymuje najwięcej zaakceptowanych wpisów w katalogach.

Posiadam własny spis katalogów. Wszystkie są moderowane, darmowe, nie wymagają linka zwrotnego i mają moc. Większość z nich to SEOKatalogi. U mnie płacisz TYLKO za zaakceptowane strony.

Kataloguje ręcznie. Nie używam żadnych automatów, dbam o Twoje wpisy. Do każdej strony układam unikalny, wyczerpujący opis z zastosowaniem synonimów na około 500 znaków. Polecam również zróżnicować tytuły wpisu. Na koniec podsyłam raport, w którym znajdziesz m.in bezpośrednie linki do wpisów.

Cenię Twój i mój czas. Nie ma sensu rozkładać tego na 5-10 wpisów dziennie, bo większość zostanie zaakceptowana po 2 dniach, co mija się z celem. Dodaje około 40 - 50 wpisów dziennie. Przy większych ilościach stron i/lub wpisów przewiduję rabaty.

Katalogowanie 100 wpisów - 120zł + Vat

Katalogowanie 200 wpisów - 200zł + Vat

Oferta ważna jest od 17.02.2009.

Zgłoszenia przyjmuję już teraz, ponieważ pierwsze 3 strony dostaną rabat. Więcej info na GG i E-mail.

ART-SUW Arkadiusz Wrzos

ul.Boksycka 34,

27-415 Kunów

NIP - 6611223152

E-mail - webkns@gmail.com

GG - 970942

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności