Skocz do zawartości

SWL

ap_seo

Rekomendowane odpowiedzi

Czy mógłbym poprosić o mały instruktaż na temat SWLi i ich zasad działania, bo coś nie jestem pewien czy dobrze rozumiem.

Głównie chodzi mi o to za co są tam dodawania punkty kiedy i na jak długo oraz za co odejmowane, z reguły kiedy i na jak długo.

Z góry serdecznie dziękuję

Ogólnie zasada działania swli wygląda tak:

Dodajesz strone do systemu (twoją) wyświetlasz na niej linki, za każdy wyświetlany link dostajesz punkt (kilka), te punkty możesz użyć do wyświetlania linków do dowolnej strony. Taka jakby wymiana "bezosobowa" linkami.

chodzi o to ze jak tylko dodalem link to pojawilo mi sie cos takiego:

Punkty wykorzystane na linki

166

Dostępne punkty:

179

(=Punkty otrzymane za serwisy; <wartosc wieksza ze wzgledu na to, ze w miedzyczasie dodalem jeszcze jedna mala stronke>)

dzieki temu wzrasta mi pasek "wartość ePoint: 91%"

z tego co zrozumialem oznacza to, ze kiedy dojdzie do 100% bede mial przez jakis czas (nie moge znalesc na jak dlugo) na stronach systemowych (i to bedzie ciagle przez ten czas, ale na roznych stronach? jak dlugo moj link bedzie widnial na jednej okreslonej stronie?).

Nie rozumiem natomiast takze tego jak dlugo moje linki beda wyslane, kiedy skoncza mi sie te punkty czy wogle jak to jest rozliczane?

Nie rozumiem natomiast takze tego jak dlugo moje linki beda wyslane, kiedy skoncza mi sie te punkty czy wogle jak to jest rozliczane?

w systemach rotacyjnych (np takich jak e-weblink.com) punkty nie ubywają wraz z wysyłąniem linków . Systemy rotacyjne działają w myśl zasady im wiecej punktów przyłoży się na linka tym wieksze szanse są jego zindexowania przez gogole na domenach podłaczonych do systemu

Każdy sobie sam musi wyliczyć optymalną ilośc punktów ale może zacząc od takiego klucza dać 1000 pkt na fraze i obserować co siędzieje po 14 dniach albo zwiekszyć albo zmiejszyć

Marketing internetowy dla firm

Każdy sobie sam musi wyliczyć optymalną ilośc punktów ale może zacząc od takiego klucza dać 1000 pkt na fraze i obserować co siędzieje po 14 dniach albo zwiekszyć albo zmiejszyć

Co rozumiesz poprzez pojęcie "obserwować co się dzieje", czy zwiększa się pozycja czy zwiększa się ilość linków?

Kolejnym pytaniem moim, na seopartner.pl zauważyłem narzędzie o nazwie multianchor, które losowo generuje słowa kluczowe np Pozycjonowanie [nazwa_miasta] i setki kombinacji np. "pozycjonowanie łódź", "pozycjonowanie szczecin", czy pozycja strony pod słowem kluczowym "Pozycjonowanie" również będzie szła się w górę jeżeli zastosuję to narzędzie? zastanawiało mnie to.

Instalowanie swl na swojej stronie, powoduje najczesciej wpedzenie jej w filtr.

Nieumiejetne linkowanie swojej strony, czesto powoduje filtr.

Zastanow sie czy warto z swl korzystac.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

A czy temat jest o linkowaniu cudzej strony?

Zrob strone www, przywal jej swl rotacyjnym na jedna fraze i strone glowna a dostaniesz filtr. To wlasnie znaczy "nieumiejetne linkowanie".

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

...Zastanow sie czy warto z swl korzystac.

Zwłaszcza, że bardzo często cel można osiągnąć i bez nich :) Jak już wykorzystasz wszystkie inne sposoby zdobywania linków, a efekty będą niezadawalające, używaj SWL'a, tylko też z głową :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

...Co daje instalowanie SWL na stronie ?

Jak to co? 5 linków (z ilościa różnie) które będą osłabiać stronę, a jak będzie nadal mocna, to można sobie wrzucić kolejne systemy i mieć superanckie linki :) Tak, pytanie z kontekstu wyrwane, ale aż prosiło się o odpowiedź :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności