Skocz do zawartości

SWL

ap_seo

Rekomendowane odpowiedzi

hehe chyba rzeczywiscie admin tego forum komus placi za podbijanie dyskusji, bede musial taki myk zrobic na swoim :)

Po prostu nie mialem jasnosci jak jest z rozliczaniem punktow, bo dotad bylem przyzwyczajony, ze jak cos wydaje to juz tego nie mam :)

Tutaj drobna uwaga - przydaloby sie to jakos moze w FAQ wpisac dla jasnosci?

...Co daje instalowanie SWL na stronie ?

Jak to co? 5 linków (z ilościa różnie) które będą osłabiać stronę, a jak będzie nadal mocna, to można sobie wrzucić kolejne systemy i mieć superanckie linki :) Tak, pytanie z kontekstu wyrwane, ale aż prosiło się o odpowiedź :)

y?

czy te 5 linków przeszkadza w indeksacji? Według mnie nie, a z tego co JA się orientuję to pkt są naliczane ze względu na site.

Jeżeli dla Ciebie strona mocna == strona zaindeksowana, to faktycznie nie ma znaczenia ile i jakie wrzucisz na swoją stronę OL :)

Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodziło w tamtym poście tak do końca, albo ja nie rozumiem o co Ci chodzi w Twoim :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności