Skocz do zawartości

Ogólnopolskie SeoParty

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja na nogach jestem od 5tej :D

jutro ide zakupic bilety dla 4ki wspaniałej ;)

edit: w hotelu nei było loży malżenskiej :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

SilverT: spotkamy się w przedziale :wacko:

MKS: co nei wolno ;) ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

SilverT: spotkamy się w przedziale ;)

jakim przedziale? a to my nie prowadzimy tego pociągu? ;)

Zgred: wolno, wolno.. To może i o tych podwiązkach wspomnimy?;)

Ty to zawsze musisz spalić :wacko: to miała być tajemnica, a teraz już wszyscy wiedzą jakie gratisy chce Zgred rozdać :P

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

A ja myślałem, że my za samoloty będziemy robić i do Katowic dolecimy:)

Kurde wybacz Silver i Zgred oraz wszyscy uczestnicy, że Wam niespodziankę zepsułem. Biję się w pierś. Ale za to nie wiecie z jakim logo będą te podwiązki.:wacko:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności