Skocz do zawartości

Ogólnopolskie SeoParty

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tomek - trzeba zroganizowac Ci jakiegoś PALm-a żebys wszystkie terminy miał przed nosem ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

SORRRRY dałem ciała ;) jutro pojade przebukowac termin, na 19/20 szewski poniedziałek

@Lukas_79 - zawsze mozna nie jechac ;)

no i co z tym 'wpuszczaniem od 21 lat'? beda dowodziki sprawdzac, czy ktos mnie ewentualnie przemyci pod plaszczem? :P

no i dopiero co fajny dresik z allegro zamowilem https://www.allegro.pl/item929171225_mma_su...tudo_roz_l.html

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Ok teraz finalnie :P termin tj sobota/niedziela z 20 na 21 (juz zaklepany zarezerowany) , być może będą chętni na piwko w piątek to tez bedzie mozna wpaśc ale z tego co wiem główna fala bedzie z soboty na niedziele ;)

nie ma to jak postawienie wszystkich w gotowości bojowej...

mam może takie głupie pytanie ale jak nie wpuszczają w butach sportowych ;) to czy czasem w koszuli tez nie trzeba być? bo to widać jakiś fajny rygor ma ten klub

Odnośnie rygoru to tu jest akutalne info https://www.clubbing.slask.pl/kluby263.html

ps. mają WIFI wiec informatycy mogą przywieść laptopy :)

Marketing internetowy dla firm

wejscie na jakies hasło czy cuś ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zróbcie UPDATE w 1 poście ;) i na Goldenline

Echhh widzę ciągłe zmiany. Łącznie ze zmianą terminu imprezy.

Prosiłbym o

1) ostateczne potwierdzenie daty - czy to już na 100% pewniak? 20/21 z soboty na niedzielę?

2) info kto się wybiera w piątek

Póki co mam nocleg z piątku na sobotę więc raczej nie wtedy kiedy jest impreza :)

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności