Skocz do zawartości

Bardzo długi artykuł

pavlus007

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli to jest ciekawy materiał i przydatny dla użytkowników, możesz zrobić z niego ebooka.

Stworzenie darmowych ebooków Google Analytics i Google AdWords dało mi bardzo dużo darmowych, często dość silnych linków z innych witryn.

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

może nie część ale strona? - zostanie to potraktowane jako książka, czy coś takiego.

Ewentualnie dodaj tak:

1 nazwa

17 nazwa

24 nazwa

39 nazwa

itd

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Aha. Dzięki za radę.

Domyślam się jednak, że muszę jakoś zoptymalizować mojego wordpressa pod kątem SEO? Pomożecie?

Kolejna kwestia to jak mam linkować? Z jaką częstotliwością? Co jeśli 95% linków będzie prowadziło do mojego serwisu? Jaki maksymalny procent linków może prowadzić do jednej podstrony?

PS. Czy te wtyczki do wordpressa o których wszędzie mowa da się zainstalować jeśli nie mam wordpressa zainstalowanego na własnej domenie, tylko po prostu utworzyłem bloga na wordpress.com?

Ano musisz, niestety na wordpress.com nic takiego nie zrobisz. Dostajesz bloga i jedyne co możesz do dobrze rozłożyć linki i to wszystko.

Jeżeli chodzi o sposób linkowania to proponuję Ci linkowanie do różnych podstron, nie tylko jednej. Umieszczaj linki po znaczniku more, aby nie były widoczne na stronie głównej. Jak chcesz praktycznej pomocy napisz e-mail, podeślę Ci może parę przykładów, czy nawet pokażę jak wg mnie to powinno wyglądać.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

• 2 tygodnie później...

Może jak najwięcej nie, ale kilka faktycznie może być do jednego wpisu. Pod warunkiem, że do każdego nie będziesz dodawał jednych i tych samych tagów, bo to się raczej mi ja z celem.

Mhm... tęskniłem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności