Skocz do zawartości

Strona pod sklep

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jeśli tematyka obecnego bloga i sklepu będzie taka sama to nic złego nie powinno się dziać

nie do konca, jezeli zostanie zawartosc bloga/strony to wtedy nie powinno sie nic dziac. Tematyka nei jest do konca taka wazna.

odpowiadajac na pytanie, już możesz zacząć zdobywać linki do domeny, nawet jezeli nie masz strony.

pandha, nie byłem przez parę miesięcy w temacie jeżeli chodzi o 301 ale czy nie zadziała tutaj zasada najsilniejszej domeny i 301 z tych 10 będzie warte tyle co jedno przekierowanie z najlepszej spośród tych dziesięciu?

Ja proponuję stworzenie prosklepu - wrzuć jakiś darmowy skrypt, parę przykładowych produktów (tylko nie otwieraj sklepu, daj jasną informację, że jeszcze zamknięte). Tym wejdziesz w topy, a gdy będziesz miał wszystko gotowe zrobisz podmiankę.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Ja proponuję stworzenie prosklepu - wrzuć jakiś darmowy skrypt, parę przykładowych produktów (tylko nie otwieraj sklepu, daj jasną informację, że jeszcze zamknięte). Tym wejdziesz w topy, a gdy będziesz miał wszystko gotowe zrobisz podmiankę.

Dokładnie o tym samym pomyslałem, czas który na to poświęcisz, na dobre, unikalne opisy produktów, przygotowanie sklepu itd na pewno nie pojdzie na marne.

Wyłacz mozliwosc zakupu, a moze nawet pokus sie o jakas zachete, zeby ludzie zapisywali sie juz do newslettera (rabat za 1 zakup itp) z ktorego dowiedza sie o starcie;]

Tak, tak i za kilka miesięcy potencjalni klienci będą szerokim łukiem omijali tą stronę...

Moim zdaniem najlepszy będzie blog z jasną informacją, że za jakiś czas pojawi się tu sklep. Dobrym blogiem zyskasz klientów zanim jeszcze cokolwiek otworzysz.

screw, dlaczego mają omijać tą stronę szerokim łukiem?

Czy stawiałeś kiedyś taki przedprojekt?!

Konkretna informacja z datą otwarcia, rabaty dla nowych klientów i to DZIAŁA.

Sprawdź sobie sam, a nie pleciesz takie głupoty publicznie...

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności