Skocz do zawartości

dodaj-strony.pl

Szman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Najlepsze jest to ze jak chce odrazu dodać wpis premium to pokazuje mi ze wpis musi miec minimum PR 3

lecz kiedy strona jest juz zaakacptowana i chce ja wyroznic i wpisalem kod premium to wchodzi normalnie

Dzięki zmienione PR-0 teraz,

Dzięki za wpis ;) ja się również dodałem u Ciebie

ds16 i ds17 wykorzystane. Wyłącz token we wpisach premium, bo cholera człowieka bierze, gdy sprawdza kolejne kody, które nie pasują, a za każdym razem musi przepisywać captche. Poza tym - 10 dni premium to ciut mało ;-).

1. Dzięki za wpisy

2. Tokeny - mogłby ktoś podpowiedzieć gdzie go wyłączyć dla premium?

3. Jako że jestem początkujący uczę się ;) 20 wystarczy? ;)

Kody zaktualizowane

Jako że jestem początkujący uczę się 20 wystarczy?

Zależy jaką opłatę chcesz wprowadzić w przyszłości za wpisy premium, jednak jeśli nie przekracza ona kilku złotych, to premium zazwyczaj obejmuję 30 dni.

Tokeny - mogłby ktoś podpowiedzieć gdzie go wyłączyć dla premium?

O to musiałbyś zapytać Generała, sam nie wiem, bo nie korzystam (na razie) ze skryptu. Wiem, że jest to możliwe, bo ktoś już tam wyłączał na moją prośbę.

Jako że jestem początkujący uczę się 20 wystarczy?

Zależy jaką opłatę chcesz wprowadzić w przyszłości za wpisy premium, jednak jeśli nie przekracza ona kilku złotych, to premium zazwyczaj obejmuję 30 dni.

Opłata będzie ale wg. mnie jest za wcześnie na wprowadzanie jej. Jako że kody są rozdawane za darmo myślę że 20 dni to dobry czas. Jeśli wprowadzę opłatę (3,66 zł lub 3 zł) to będzie ona na 30-45 dni.

P.S. Czy u Ciebie w katalogu do moderacji jest strona rudebuttons.net ? ;) Posypał mi się dysk wczoraj i straciłem mój piękny plik gdzie miałem zapisane katalogi gdzie już jestem ;)

EDIT:

uaktualniona lista kodów:

brak

Klasyczny przykład jak z porządnego skryptu można zrobić SYF.

Katalog póki co ma wartość SEO równą 0 (słownie: zero). Że już nie wspomnę o 22 linkach wychodzących.

Godzinę temu posypała się baza danych - przez moja nie uwagę przy pracy na serwerze, wszystkie wcześniejsze uwagi wziąłem do siebie i postawiłem katalog od nowa.

Przepraszam za stracony czas i zapraszam do wpisów.

Pojawiły się linki zwrotne - wow aż 4, dziś wieczorem postaram się zdobyć trochę więcej.

Dodatkowo wiele stron odrzucam za opisy które można spotkać w innych katalogach.

Zapraszam do wpisów i sugestii (tak wiem szata graficzna razi - staram się coś wyczarować)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności