Skocz do zawartości

Nowe YuTube - jestem WYBRANCEM :)

Szymon80

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Właśnie przeglądałem youtube i moim oczom ukazała się całkowicie nowa wersja tego serwisu. Przynajmniej na stronie odtwarzania klipów. Co najciekawsze zostałem wytypowany do testów nowej wersji co zaswiadcza screen

pulpit01.png

Powiem szczerze ze nowy wyglad jest dosć ciekawy , funkcjonalny i intuicyjny. Jak dla mnie dość ciekawy. Nie znalazłem informacji jakichś informacji w necie o tej zmianie więc podejrzewam że jestem "szczęśliwym wybrańcem" youtube.

pulpit02.png

Czy ma ktoś podobnie ?

Ja mam długo konto w YouTube i nic takiego mi nie dali ;)

Faktycznie jesteś wybrańcem.

A dużo filmików wrzuciłeś?

Od kiedy masz konto?

Czy w końcu wprowadzili możliwość zarabiania na filmikach w YouTube dzieląc się dochodami z reklam?

Konto mam gdzieś od 2006 roku ale nie pamiętam dokładnie. Filmy wrzuciłem dwa,

jeden z nich

https://www.youtube.com/watch?v=BQeYp4bTQKM

Nie wiem dlaczego tak trafiłem ;) Ogólnie podoba mi się intuicyjność nowego panelu. usuneli zbędne elementy, dodali animację jquery przy powiększaniu filmików, ale nie trafiłem na możliwosć zarabiania na filmikach, być może dopiero nadejdzie taka opcja.

Panel z prawej strony jest duzo lepszy niż wcześniej, opis filmików jest pod materiałem. Zostałey zminimalizowane takie opcje jak ddawanie do ulubionych czy list odtwarzania, w zasadzie jest o wiele wygodniejsze dodawanie do list niż wcześniej o dwa kliknięcia mniej i szybciej się dodaje. Mam nadzieję że tak już zostanie.

A jak ciekawie prezentuje się opcja wyszukiwania

pulpit3.png

Podczas wyszukiwania nie jest przerywany klip który własnie oglądamy.

Naprawdę mam nadzieję że tak już zostanie. Coraz ciekawiej się robi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności