Skocz do zawartości

Potrzebuje konstruktywnej krytyki :)

Kosula

Rekomendowane odpowiedzi

Ps.

Jesli ktos z konkurencji chcialby sie na mnie tutaj wyzyc to niech sobie daruje:)

wyglada na to, ze duzo konkurencji w Twoim temacie, bo Cie niezle pojechali :good:))))))))))))))))))))))

abba1234

moze i tak ale dzieki temu mialem motywacje zeby przerobic grafike na stronie ;)

Hm zajmuję się podobną tematyką i jedyne co Ci mogę powiedzieć ta strona nie nadaje się do sprzedaży on-line.Po pierwsze jak klient coś chce kupić przez neta często sprawdza dane kontaktowe firmy, czyli adres, nr telefonu, często nip itp. a u ciebie jest formularz napisz do nas i to jeszcze niedbale zrobiony. Na stronie głównej zaczynam czytać co oferujesz a po chwili dostaję wielką niebieską reklamę, w takim wypadku większość osób wraca do google.Klikam na pierwsze z brzegu menu i co znowu reklama. Ogólnie na tej stronie nie zarobisz nawet będąc w top 3 bo poprostu odstrasza.

Tu nawet nie chodzi o konkurencje. Samo wejście na tą stronę z jakiegokolwiek źródła byłoby dla mnie stratą czasu. Abstrahując od grafiki, która jak wcześniej pisali forumowicze jest tragiczna, sama funkcjonalność strony woła o pomstę. A przejrzystość, estetyka + user friendly przy tego typu witrynach to sprawy kluczowe.

1. Zastanów się co chcesz promować? Konta internetowe czy kredyty, dzielenie strony na dwie części często nie zdaje egzaminu

2. Uporządkuj to wszystko - wybierz jakiś dobry system zarządzania treścią.

3. Layout - do zmiany całkowitej

4. Zobacz na strony finansowe, banków itp. - jakie powinny być kolory takiej strony

5. Nie używaj krzykliwych obrazków, które wyglądają jak z worda

6. Zastanów się na czym Ci zależy, czy na ogóle, czy na jeden wybranej rzeczy - i tą promuj na środku strony

7. Ta strona dla mnie jest smutna, wymuszona, tak jakby ktoś ją zrobił "na zajęcia", włóż to w trochę serca

I baw się też dobrze, bo tworzenie stron to powinna być przyjemność...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności