Skocz do zawartości

4 cyfrowe kwoty w Adsense

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zastanawiam sie od kilku dni, w jaki sposob coponiektorzy tutaj aktywni na Forum, generują 4 cyfrowe kwoty z reklam AdSense. Zakładam iż są to strony nie w polskim języku, ale mimo wszystko...jakie sa te strony, ktore generuja tak spore sumy ? Nikt nie chce sie przyznac :-) nikt nie chce z ów osób podać link'a do takich stron (swoich stron). Dlaczego :)?

Zastanawiam się również, czy z racji tego ze "polak potrafi"...nie pisane sa pod taki cel, specjalne roboty, podparte programami, ktore zmieniaja co np. 10 sekund adres IP i automatycznie "odpala klika"...

Fajnie by bylo, gdybym poznal Wasze zdanie na ów temat.

Pozdrowienia,

Napisze wzor:

Wysokie_zarobki = Wysoka_jakosc_tresci  + Duza_ilosc_powracajacych_ludkow + Wysoki_CTR

Czy cos trzeba wyjasniac?

80330[/snapback]

yeah, podaj mi adres takiego serwisu. chcialbym blizej zapoznac sie z "wysoką jakością treści". Poza tym to o czym piszesz to uczciwe metody, co z tymi nie uczciwymi ?

yeah, podaj mi adres takiego serwisu. chcialbym blizej zapoznac sie z "wysoką jakością treści".

to jest taka tresc ktora zainteresuje uzytkownikow i zatrzyma ich na dluzej niz 10 pierwszych sekund smile.gif Poprostu musisz dac ludza powod dla ktorego mieliby odwiedzic Twoja strone.

Poza tym to o czym piszesz to uczciwe metody, co z tymi nie uczciwymi ?

A tam nie uczciwe...Uczciwie nie potrafisz?

:)

pozycjonuj.png

to jest taka tresc ktora zainteresuje uzytkownikow i zatrzyma ich na dluzej niz 10 pierwszych sekund :) Poprostu musisz dac ludza powod dla ktorego mieliby odwiedzic Twoja strone.

Lejesz wodę pomieszaną z prawdą i zapewne o tym wiesz, innymi słowy nic nowego do tematu nie wnosisz. Napisałem iz chciałbym sie przyjrzec serwisom generującym sumy 4 cyfrowe, a to, ze kogos za3masz na 10 sekund nic nie oznacza, bowiem ów osoba wcale nie musi kliknąć w reklamę.

A tam nie uczciwe...Uczciwie nie potrafisz?

80341[/snapback]

A czy ja napisałem, że nieuczciwie praktykuje ? Znów zmieniasz temat ! i po raz kolejny nic nie wnosisz do tematu, czytaj..."nie odpowiadasz mi na proste 2 pytania".

Lejesz wodę pomieszaną z prawdą i zapewne o tym wiesz, innymi słowy nic nowego do tematu nie wnosisz.

Nic nie wnosze - to prawda. Bylo o tym mowione setki razy bo i setki razy ludzie o to pytaja.

ze kogos za3masz na 10 sekund nic nie oznacza, bowiem ów osoba wcale nie musi kliknąć w reklamę.

To byla tylko przenosnia. Chodzi o to aby zdobywac stalych uzytkownikow <-- to jest wlasnie ten caly sekret. Prosisz o przyklad? prosze bardzo -> https://di.com.pl/ <- tutaj masz strone, ktora (prawdopodobnie) generuje duzo baksow (chcesz wiedziec ile..wyslij maila do redakcji).

Wogle pytanie uwazam za dziecinne..I co zobaczysz stronke ktora duzo 'na siebie zarabia' i co ? Skopiujesz ja? Dalem Ci przepis na to jak duzo zarabiac a ty dalej drazysz temat...

nie odpowiadasz mi na proste 2 pytania

Ja tez zadalem pytanie. Czy to jest forum dla zlodzieji ? Tutaj nikt nie rozmawia o nielegalnych metodach zarabiania w AdSense tylko o legalnych. Spytales sie to Ci powiedzialem.

:)

pozycjonuj.png

eh eh eh. znam kilka osób z tego forum, które mają PORZĄDNE sajty, które generują po kilka tysięcy zielonej kapuchy miesiecznie :)

a ty w dobie złośliwego naklikiwania sie dziwisz, że nikt sie do tego nie przyznaje?!? Bądż poważny! Czym tu się chwalić?! Człowiek sie pochwali a na drugi dzień pożegna się z kontem :)

znam strone jednego siedemnastolatka który robi blisko 100 baksów dziennie :) strona troche brzydka ale funkcjonalnością trafił w potrzeby dzisiejszych pokemonów (czytaj. gimnazjalistów). nic tylko pozazdrościć :) ... i wziąć się do roboty!!!

ps. aha, dodam jeszcze, że sposoby typu dorrwaye itp. to kaska na bardzo krótka metę. nic tylko czekać na bana. w PL widziałem juz chyba z 10 takich domen, co chwila jest nowa z nowym pub-id :) kluczem jest zrobić serwis który będzie ewoluował i generował coraz to większe zyski.

ekhmm... mnie by wystarczylo jak narazie polowe tego co on zarabia ;)

PS. a ta strona tego 17latka to po angilesku czy po polsku ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

hmm... no to ladnie... albo sobie tu jaja robisz albo on ma ok. 2000 klikniec dziennie liczac stawke jak na polskie ok 0,05 hmm... z klikalnoscia 2% to ma codzinnie ok 100`000 wyswietlen dziennie... to mi sie tylko 1 portal nasuwa na mysl ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

ehh... jakbym miał sobie jaja robić to nie chciało by mi sie pisać.

widziałeś eCPMy dużych polskich serwisów? duży może więcej ;)

poza tym mój rekord dzienny z lutego br. był w tych okolicach więc tym bardziej nie widzę w tym nic niemozliwego. heh, zreszta na forum są tu osoby, które mają podobne wyniki, tylko lat nieco więcej :D

>Zastanawiam sie od kilku dni, w jaki sposob coponiektorzy tutaj aktywni na

> Forum, generują 4 cyfrowe kwoty z reklam AdSense.

dziennie czy miesiecznie ?? jesli dziennie to jest to dobry wynik, jesli miesiecznie to nie jest to jakies szczegolne osiagniecie

> Zakładam iż są to strony nie w polskim języku, ale mimo wszystko...

to przeciez jest oczywiste, ze za polski ruch (nieproduktywny) nikt normalny nie bezie placil ;)

> Nikt nie chce sie przyznac :-) nikt nie chce z ów osób podać link'a do takich

> stron (swoich stron). Dlaczego :D?

moze boja sie konkurencji :)

> ps. aha, dodam jeszcze, że sposoby typu dorrwaye itp. to kaska na bardzo

> krótka metę. nic tylko czekać na bana. w PL widziałem juz chyba z 10 takich

> domen, co chwila jest nowa z nowym pub-id ;) kluczem jest zrobić serwis który

> będzie ewoluował i generował coraz to większe zyski.

nie zgadzam sie z tym, ze kasa z doorwayow i innego rodzaju spamow jest na krotka mete... moze masz na mysli zrobienie jednego spamu i koniec - to tak, ale robiac np. jedena serie doorwayow dziennie i odpowiednio ja "pozycjonujac" mozna osiagnac bardzo dobre wyniki... moze dla Ciebie lepiej jest zbudowac jeden duzy sajt i opiekowac sie nim, poswiecic na to mnostwo czasu i zarabiac 10$ dziennie - a poswiecajac ten czas na inne techniki mozna zarabiac 100$ lub nawet 1000$ dziennie... kazdy robi jak uwaza :D

Ja tez zadalem pytanie. Czy to jest forum dla zlodzieji ? Tutaj nikt nie rozmawia o nielegalnych metodach zarabiania w AdSense tylko o legalnych. Spytales sie to Ci powiedzialem.

Mam wrażenie, że uważasz mnie za złodzieja, bowiem zapytałem o nielegalne techniki. Podpowiem Ci, że nigdy nikomu nic nie ukradłem i nie zamierzam, nie mniej jednak jestem ciekawy, mam do tego prawo (jak każdy) Stąd też moje pytanie. Wiedzieć, nie znaczy praktykować.

moze dla Ciebie lepiej jest zbudowac jeden duzy sajt i opiekowac sie nim, poswiecic na to mnostwo czasu i zarabiac 10$ dziennie - a poswiecajac ten czas na inne techniki mozna zarabiac 100$ lub nawet 1000$ dziennie... kazdy robi jak uwaza

To jest tak jak byś mówił uczciwie pracującym ludziom, że po co mają pracować skoro mogą ukraść - nie napracują się a pieniądze większe?!

Oszustwo to oszustwo - więc nie popieram pozytywnego wypowiadania się na temat oszustwa i uważam, że powinno się z tym walczyć a nie propagować.

Popieram natomiast propozycję budowania popularnej i wartościowej strony :hello:

Choć nie ukrywam, że chciałbym wiedzieć czy wzrost ilości wizyt na stronie proporcjonalnie odzwierciedla wzrost klknięć w adsens - bo jak dotychczas moje koszty są wyższe niż przychody ze strony - a każda ilość nowych użytkowników powiększa koszty i nawet wzrost z adsens nadal ich nie pokrywa :/

Dlatego też chciałbym zobaczyć jakąś stronę, która samym adsens potrafi na siebie zarobić i jeszcze zostawić coś autorowi.

A co do 4 cyfrowych kwot - to tak naprawdę nie jest istotne samo w sobie - niech autorzy pochwalą się jeszcze ilocyfrowe kwoty płacą za transfer (oraz za inne opłaty) a wtedy będzie wiadomo czy adsesn ma SENS :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności