Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie jedna stronka awansowała astronomicznie w górę, a inna z kolei ostry spadek (jedna główna fraza bez zmian).

No i jedna stronka (praktycznie pozycjonowana jedynie z zaplecza) + wartościowa treść PR 2 z 0 w ciągu pół roku.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Odnośnie zmian pozycji - o jakich ilościach fraz mówicie ? bo jak komuś poleciało 40% fraz, a pozycjonuje łącznie 10 fraz i to jeszcze na jednej domenie (Arve - nie pije konkretnie do Ciebie) to IMO ma to się nijak do oceniania zawirowań pozycji...

Jeżeli chodzi o mnie to teraz patrząc w panel crm pozycje wróciły do normy. Chwała Google, że nie było to stałe.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

cholercia znowu miniupdate był w nocy i to też inplus :|

przecież chooinka jest w grudniu :wacko:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

psss... cicho może się wróci bo od kilku dni sypie mi się wszystko. Codziennie kilka oczek w dół na kilkunastu domenach prawie 50% słów... jak tak dalej pójdzie zatrudnię się za pomocnika kombajnisty bo za około tydzień do 1o dni zaczną na wsi kosić a za ogrodzeniem mam ponad 500 hektarów. Może z dostarczaniem napojów pójdzie mi sprawniej. Ale tym co rośnie życzę wszystkiego dobrego. Racja jeszcze się mogę załapać na zimę do odśnieżania :wacko:

Odnośnie zmian pozycji - o jakich ilościach fraz mówicie ? bo jak komuś poleciało 40% fraz, a pozycjonuje łącznie 10 fraz i to jeszcze na jednej domenie (Arve - nie pije konkretnie do Ciebie) to IMO ma to się nijak do oceniania zawirowań pozycji...

Ja od 2 dni zauważyłem, że wróciły mi pozycje z około połowy czerwca.

Sprawdzane dla 10 pozycjonowanych domen, około 100 fraz.

Skuteczne pozycjonowanie stron w Google powinno byc priorytetem dla każdego sklepu internetowego.

Dosłownie kilka minut temu znowu był update na 17 moich domenach... ach Google szaleje

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

teraz nastąpiła jedna większa i kilka mniejszych korekt PR, ale i tak jak spadło to do stanu większego niż przed update, czyli ciągle na plusie

no i zauważyłem delikatne wzrosty na słowa kluczowe

a ktoś tam pisał żeby się nie cieszyć bo będa korekty ;)

oby już dalszych nie było :)

Usługi komputerowe: strony www kielce

Sztab WOŚP Małogoszcz - informacje o organizowanych finałach.

Blog: qurwica

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności