Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Po tym co napisaliscie to sprawdzilem kilka stronek i one wrocily do stanu sprzed tego ostatniego update'u, co byl niecaly miesiac temu. Ogolnie wyglada to tak, ze domeny, ktorym pospadal PR wrocily do swoich wczesniejszych, wyzszych wartosci. Natomiast stronki, ktore ostanio dopiero uzyskaly PR lub im podskoczyl na wyzszy to zostaly teraz bez zmian. Dzieki temu wszystko mi wyszlo teraz na plus :)

Dziwna sprawa troche z tym PR.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nigdy nie wierzyłem w jakiś korekty, jak już to w zerowanie PR za karę, ale teraz sytuacja dotknęła i mnie.

Dwa przypadki - na dropped chciałem przejąć domenkę PR4, a dziś patrze ona nie jest PR4 tylko PR3

Mój katalog był PR3, po update 1, a teraz 2. Czy to może świadczyć o tym, że przeliczanie PR odbywa się na bieżąco? Co myślicie?

Edit. Teraz patrze, sytuacja jest widocznie również na innych moich i nie moich stronach. Duzo tego dość, to nei pojedyńcze przypadki

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

No u mnie była korekta, była.

Poprzednio z kilkunastu moich serwisów, większość na plus.

Dzisiaj Google zabrał większości do poziomu wyjścia sprzed miesiąca, nieliczne zostawił w miejscu...

Nowy post, niespodzianka dla początkujących pozycjonerów :)

https://www.michal.pogrudka.com/2011/10/17/...ga-tylko-17-10/

Darmowy kurs pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności