Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Opadły emocje i przyjrzałem się... Wszystkie moje serwisy z wyjątkiem trzech wróciły do PR sprzed miesiąca, więc spoko.

Pozostałe trzy to niestety w większości porażka.

Jeden, co prawda z PR0 skoczył miesiąc temu na PR3 i tak został... fajnie...

Ale drugi wcześniej PR2 -> PR3, dziś PR1.

Trzeci, najbardziej boli, PR6-> PR7... dziś PR5.

Jest szansa jeszcze na jakieś wahania w ramach tej korekty, czy to już tak się ustali do kolejnego update?

Nowy post, niespodzianka dla początkujących pozycjonerów :)

https://www.michal.pogrudka.com/2011/10/17/...ga-tylko-17-10/

Darmowy kurs pozycjonowania

zamiast tematu wystarczyłaby ankieta.

a) U mnie bez zmian

:) średnio oczko w góre

c) średnio oczko w dół

d) mega wzrosty

e) mega spadki :P

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Może mi się tylko tak zdaje, ale myślę, że na tym polega walka Google z nieuczciwym pozycjonowaniem.

Plan działania jest prosty jak łowienie ryb.

1. Google zakłada przynętę - rozdaje PR'y i monitoruje linki na stronach, które mają wzrosty.

2. Czeka sobie kiedy ktoś (kto myśli, że jak teraz ma PR i dobrze sprzeda link będąc szczęśliwy do kolejnego mocnego PR Update za kilka miesięcy) doda parę nowych linków na stronę to Google od razu koryguje PR i wrzuca strony linkowane na spadki.

Tak mi się wydaje, co sądzicie, czy Google już się konkretnie wzięło za walkę i tez na tym ucierpią niewinni?

to co piszesz OMG pasuje do tego co mi się stało z niektórymi stronami. Np: jedna uzyskała pod koniec czerwca PR3 (skok z pr2), podpiąłem pod statlink gold i wczoraj pr spadł do 2, pewnie przez to, ze przybyło linków na stronie:/

Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności