Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mnie na wiekszosci stron spadek ale po co przejmowac sie PRem skoro w statystykach odwiedzin wzrosty

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

A mnie się zdaje, że PR ciągle ma jeszcze znaczenie. Nawet ci co mówią, że tak nie jest wolą mieć dłuższy, a nie krótszy (pasek PR). W kontekście pozycjonowania nie jest istotne to, jaki PR ma pozycjonowana strona tylko jakie mają wartości PR witryny, które do pozycjonowanej strony linkują. Google cały czas ma zagwózdkę, bo z jednej strony PR ciągle jest wyznacznikiem dla rynku seo (mniej czy więcej siedzący w temacie sprawdzą sobie site, BL, domain authority i takie tam, ale dla kogoś kto się tym na co dzień nie zajmuje ? najłatwiej jest zasugerować się właśnie PRem). Z drugiej zaś strony kierująca się wskaźnikiem PR, branża seo w 90% opiera się na technikach, które G nie pochwala. Dlatego wujek G stosuje politykę mydlenia oczu. Taka gra w podchody chyba nie będzie miała końca. Ale to może mi się tylko zdawać :-)

AUTOPROMOCJA:

Katalog stron: promujesz.pl l Ciekawe Lampy podłogowe l Kinkiety l Alarmy Satel

PageRank nie ma znaczenia. Co się dzieje ze stronami, które mają wyzerowany PR za linki wychodzące a walczą o czołowe pozycje na mocno konkurencyjne frazy? Ich pozycja - czy był PR czy go nie ma - się nie zmienia, ruch na stronie tez nie wiec jak widac sam fakt posiadania PR nie ma zadnego wplywu. Liczą się BL, ich ilość i jakość.

Ale Google zrobiło mi prezent... blog o bateriach słonecznych dostał PR5... i jak tutaj nie kochać Google? :(

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

U mnie też spore zmiany, same plusy, naprawdę kiepskie stronki dostały 1 lub 2, więc ten PR to jednak przereklamowana sprawa.

Edycja:

Jednak stronka zarejestrowana miesiąc temu dostała PR 3, nigdy mi się to nie zdarzyło w tak krótkim czasie. Nie była mocno linkowana - ledwie 900 BL.

gdzieś zaginęła...

U mnie też ciekawie. Np. jedna z podstron z artykułem na blogu dostała PR 6. Na blogu łącznie 4 wpisy (inne wpisy PR 1-2, główna PR 1), domena regionalna, około 150 YBL.

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności