Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

a może to przez śmierć Steve Jobs, 1955 - 2011 bo na główniej google.pl i podejrzewam że we wszystkich guglach.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
obstawiam ze PR wcale zostanie wycofany

Tylko po co 'wycofany' ? To dobry parametr w algorytmie.

Nie wystarczy : ukryty ?

Do tego BL-ki znikną w Yahoo i zakup linków nie będzie prosty.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

wróci na 100% niby dlaczego miał by zniknąć ?, ale jeśli tak to SWL powinny w krótkim czasie inaczej przyznawać pkt za strony

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

wróci na 100% niby dlaczego miał by zniknąć ?

a słyszałeś kto jest właścicielem algorytmu obliczania PR?? właśnie dla tego

Mnie już dawno PR wcale nie interesuje, nu może tylko w przypadku SWL zawsze więcej punktów, a nic więcej on nie pokazywał.

mam najczarniejsze spamy co mieli PR 3 :) wiec o jakim

To dobry parametr w algorytmie.
dobry parametr gadamy? ostanio PR byl rozdawany od czapy, wystraczylo dobry blast na listę PR i miałeś już PR na docelowej

dobry parametr gadamy? ostanio PR byl rozdawany od czapy, wystraczylo dobry blast na listę PR i miałeś już PR na docelowej

Dlatego czas zrobić porządek z tym i ukryli pokazywanie PR.

W zeszłym tygodniu dostałem takiego maila z Googla :

".....

Wykryliśmy, że na niektórych stronach w Twojej witrynie mogą być stosowane techniki niezgodne ze wskazówkami Google dla webmasterów. W szczególności poszukaj możliwych sztucznych lub nienaturalnych linków w swojej witrynie, które prowadzą do innych witryn i mogą mieć na celu manipulowanie rankingiem PageRank. Przykładami tworzenia nienaturalnych linków są sprzedaż linków z rankingu PageRank i uczestnictwo w programach wymiany linków.

....."

Jak widać PR bardzo ich interesuje i szukają sposobów na jego naprawę.

Swoją drogą odnośnie maila to już tydzień czekam na bana o jakim napisali i nic...... Nie będę pisał o rozpatrzenie :)

"Zachęcamy do wprowadzenia zmian w witrynie, tak aby była ona zgodna ze wskazówkami jakościowymi. Po dokonaniu zmian zgłoś witrynę do ponownego uwzględnienia w wynikach wyszukiwania Google"

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

mario1973, ja dostałem takie info w stosunku do konkretnej strony, jakiś tydzień temu. I to co zrobili to zabrali wtedy PR z 2 na 0 i ucięli ruch z organika, ale bana nie dostałem. Poprawię stronę i prześlę o ponowne rozpatrzenie i zobaczymy co będzie.

SEO, SEO i SEO

mario1973, ja dostałem takie info w stosunku do konkretnej strony, jakiś tydzień temu. I to co zrobili to zabrali wtedy PR z 2 na 0 i ucięli ruch z organika, ale bana nie dostałem.

Jak widać BARDZO zależy im na czystym PR.

M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności