Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

linksor i zgredek pr5 :) pozostale pr2,3,4 - rewelka :)

pr6 nie powiem gdzie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No niezły update. Stronki lekko linkowane poszyły z 0 na 2, z 1 na 3.

Jedna nowa strona z pr0 na... pr5! Mocno linkowana.

linksor i zgredek pr5 :) pozostale pr2,3,4 - rewelka :)

pr6 nie powiem gdzie :)

No to wpisy będą droższe ;)

jak założyłem forum jakiś miesiąc temu, i dziś mi wyświetla 0/10 to jest szansa, że jeszcze wzrośnie podczas tego updatu?
mam nową stronkę, od 3 miesięcy w Google i mam cały czas 0 PR, czy jest szansa, że także dostanę wyższy PR w tym rozdaniu?

A kto to wie? Jak linkowaliście porządnie w tym czasie to jest szansa. Ja mam stronę, która ma 2 tygodnie i dzisiaj wskoczyła na PR2. Sprawa dziwna, ale jak widać można :)

jedyna ciekawa sprawa to strona, ktora linkowalem podobnie do tych z pr NA na 4, tylko o wiele lepiej bo dolozylem katalogi i precle, nie ruszyla sie ani troche a BL ma z x10 wiecej niz tamte.. dlaczego?:) ciekawi mnie to bardzo, byc moze zbieg okolicznosci, a byc moze kwestia dopalenia jej SWL, bo tylko w tym dostrzegam roznice na -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności