Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wątpie nawet czy był przy tym udpate cyferek pr.

Każdy ma do tego prawo. Czy jednak takie wątpliwości pokrywają się ze stanem faktycznym......Tym razem nie.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Urchumiłem dzisiaj przeglądarke i znalazłem duzo artykułów mowiących o tym że kończy się era PageRank, zdania są podzielone. Niektorzy informacje od google analizują w ten sposob że google bedzie chciało znieść ten wskażnik na rzecz szybszego rozwiniecia +1. W gruncie rzeczy jeśli coś faktycznie nie zaistnieje cieżko bedzie przewidzieć przyszłość.

Co by się stało jesli PR by zniknął? Wszystko co wokół tego się kreci przewróci sie do góry kołami....

No tez może być opcja że google by chciało zwinąć trochę udziałów FF na rzecz swojej przeglądarki...

Tylko co najgorsze przypuszczac można wszystko ...

;) a na moich paskach dzisiaj google ma PR0 :P

U mnie od góry do dołu PR n/a lub PR0 :)

Ciekawe co teraz zrobi statlink.pl jak ich cały system opierał się na PR :shout:

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności