Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Drobne zmiany u wuja Google, ale tylko techniczne. Na wielu swoich domenach nie widzę zmian, więc nie ma update pageranku. Jak wyżej koledzy pisali zmienił się adres zapytania.

Ja poprawiłem i wszystko jest ok, mam tak:

Łącze się z: https://toolbarqueries.google.com

Udaje agenta: Mozilla/4.0 (compatible; GoogleToolbar 2.0.114-big; Windows XP 5.1)

Wysyłam zapytanie:

GET /tbr?client=navclient-auto&ch=TUTAJHASH&features=Rank&q=info:TUTAJURL&num=100&filter=0

Sporo domen monitoruje i żadnych zmian na plus jedynie spadki na stronach, gdzie ludzie sprzedają linki.

Mam nową wersję PaRaMeter, ale niestety nie pokazuje PR od paru dni:/

Ej albo mi się zdaje albo dzisiaj jest update page rank?... moje 2 strony mają wyższy page rank niż tydzień temu... u was podobnie?

Tak zgadza się, u mnie kilka stron z PR1 i PR2 ma teraz PR0. Nie wiem czy jest to chwilowe zawirowanie przy update czy już tak zostanie. :)

Install-Secure techniczna ochrona obiektów -  alarmy, monitoring, domofony Łańcut.

Pracownia Psychologiczna Psycho-Test prowadzi psychotechniczne badania kierowców , badania operatorów, wysokościowe. 

Elektroniczna Ochrona Obiektów poleca kamery monitoringu Łańcut z możliwością podglądu obrazu przez internet.

SearchStatus jeśli ktoś używa tej wtyczki w swoim Firefoxie, to wiem jak to naprawić (tak żeby na nowo wskazywał PR).

1. Wchodzimy pod następujący adres: C:\Users\(nazwa użytkownika)\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\stpsx3m9.default\extensions
  2. Wypakowywujemy plik: {d57c9ff1-6389-48fc-b770-f78bd89b6e8a}.xpi Archiwizatorem, ja to zrobiłem WinRARem
  3. Przechodzimy dalej: chrome\searchstatus.jar
  4. Wypakowujemy searchstatus.jar
  5. Odszukujemy: content\searchstatus\searchstatus.js
  6. Otwieramy notatnikiem, wyszukujemy interesujący nas fragment kodu, powiedzmy "toolbarqueries.google.com"
  7. Następnie dokonujemy korekty z "toolbarqueries.google.com/search" na "toolbarqueries.google.com/tbr" i zapisujemy
  8. Znów otwieramy plik searchstatus.jar, usuwamy z niego content\searchstatus\searchstatus.js i dodajemy zaktualizowany plik.
  9. Teraz wyłączamy naszego Firefoxa i otwieramy plik {d57c9ff1-6389-48fc-b770-f78bd89b6e8a}.xpi, usuwamy z niego chrome\searchstatus.jar i dodajemy nasz zaktualizowany.
  10. Teraz tylko dwukrotnie odpalamy Firefoxa i gotowe. Status PageRank w naszym SearchStatus znów działa.

Dla pewności przed rozpoczęciem poprawek możesz zrobić kopie zapasową pliku {d57c9ff1-6389-48fc-b770-f78bd89b6e8a}.xpi

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności