Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe, u mnie pierwsze skoki w górę zanotowałem 11, więcej 12-13 i dziś. Jeśli nie będzie aktualizacji PR w tym tygodniu, to skoki będą związane z ostatnimi banami...

=== więcej herezji o SEO piszę na blogu ===
Contexto - problem z pozycjonowaniem? zgłoś się do nas:)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No ja chyba tylko ja zaliczyłem duże spadki na jednej starej domenie, która od lat trzymała wysokie pozycje. Dziś nagle na wiele kluczowych fraz pospadała od 1 do 10 oczek w dół... Mam nadzieję, że na dniach odzyska pozycje.

No ja chyba tylko ja zaliczyłem duże spadki na jednej starej domenie, która od lat trzymała wysokie pozycje. Dziś nagle na wiele kluczowych fraz pospadała od 1 do 10 oczek w dół... Mam nadzieję, że na dniach odzyska pozycje.

Odnotowałem dokładnie to samo też na starej, z wysokimi pozycjami, domenie. I liczę dokładnie na to samo...

U mnie wszystkie PR powróciły tak na poziom sprzed tych zawirowań, wyniki odpukać idą w górę

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Czy indeksuje wam normalnie strony w ostatnich dniach? Mi od paru dni nie chce zaindeksować serwisu z około 70 podstronami, już tydzień z tym walczę, a ma 10 000 BL, 5 razy zgłaszałem sitemap

Mnie też ostatnio się nie śpieszy z jedną... A tak BTW to 10k BL to trochę nie za dużo jak na niezaindeksowaną stronę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności