Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba dziś nastąpiła kolejna aktualizacja, wszystkie strony poszły w górę:) i aż 3 zapleczówki dostały pr 5 (0 na 5, 1 na 5, 3 na 5). Naprawdę dziwne te skoki, ale cieszyć się trzeba, dobra praca nie idzie na marne;) google dostaje plusa ode mnie;)

Nie zapiłeś wczoraj przypadkiem? Sprawdziłem mnóstwo domen i nie widzę żadnych zmian.

Też jestem zdziwiony tymi zmianami, choc pr nie jest dla mnie wazny, ale takie zmiany sa bardzo ciekawe;) U mnie też na ok. 80 domen tylko 3 awansowały;) Zrobione screeny na pamiątkę.

U mnie ciekawa sytuacja.

Kiedyś przekierowałem domenę 301dynką PR3 na nową. Po krótki czasie nowa otrzymała PR2 (strona róznież była zmodyfikowana), a stara PR0 (to też ciekawe, że przekierowywana domena traci PR). Ostatnio przy zmianach na serwerze źle ustawiłem przekierowanie. Nowa strona na frazy poleciała daaaaaaaaaaaaaleko (zapewne przez utratę linków), PR został. Po około 1,5 miesiąca bez przekierowania (już teraz ustawione spowrotem) stara domena odzyzkała PR, a nawet zyskała +1 na PR4. I teraz to co ciekawe. Strona jak nie była przekierowania wskazywała na katalog z typowym apachowskim ukazaniem pustego katalogu. Mam jeszcze nadzieję, że obecne moje przekierowanie poprawi PR nowej domeny przynajmniej +1. Wtedy by wyszła moja pomyłka/niedopatrzenie na dobre :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności